Sebastian Stan, într-un nou film Netflix. Ce rol va avea FOTO

Sebastian Stan, într-un nou film Netflix. Ce rol va avea FOTO

Sebastian Stan FOTO Guliver/Getty Images

Actorul de origine română Sebastian Stan (36 de ani) îl va înlocui pe Chris Evans (37 de ani) în filmul „The Devil All the Time“, producţie Netflix.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chris Evans a renunţat la rol pentru că perioada filmărilor pentru această producţie ar fi urmat să se suprapună peste alte angajamente profesionale pe care le are, scrie Variety, citat de news.ro. 
 
Sebastian Stan va juca alături de Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard.
 
Filmul este o adaptare a romanului omonim scris de Donald Ray Pollock şi apărut în 2011, iar acţiunea este plasată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, de-a lungul a două decenii. În centru, un copil hărţuit de colegii de şcoală care ajunge criminal în serie, predicator şi şerif corupt.
 
Antonio Campos, care a mai semnat „The Sinner“ şi „Christine“, va regiza după un scenariu scris împreună cu Paulo Campos. 
Chris Evans FOTO Guliver/Getty Images
 
Producători vor fi Randall Poster, Jake Gyllenhaal şi Riva Marker de la Ninestories şi Max Born. Annie Marter şi Jacob Jaffke vor fi producători executivi.
 
Sebastian Stan a mai jucat în „Captain America: The First Avenger“, „Ant-Man“, „Captain America: Civil War“, „Black Panther“ şi „Avengers: Infinity War“. El a mai făcut parte din distribuţia filmelor „Ricki and the Flash“, „The Martian“ şi „I, Tonya“.
 
Evans a fost Captain America în filmele Marvel. El s-a aflat în discuţii pentru a interpreta rolul principal în „Infinite“, regizat de Antoine Fuqua, produs de Paramount Pictures.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările