Câţi bani pierd studiourile MGM din cauza amânării lansării filmului „No Time To Die“, în contextul epidemiei de coronavirus

Câţi bani pierd studiourile MGM din cauza amânării lansării filmului „No Time To Die“, în contextul epidemiei de coronavirus

Premiera filmului „No Time To Die“ a fost amânată FOTO Cinemagia

Premiera viitorului film din seria „James Bond“, „No Time To Die“, a fost amânată şapte luni din cauza epidemiei de coronavirus, iar acest fapt va avea efecte negative şi asupra încasărilor.

Premiera viitorului film din seria „James Bond“, „No Time To Die“, a fost amânată şapte luni din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, nu va mai fi lansat în aprilie, ci pe 12 noiembrie în Marea Britanie şi pe 25 noiembrie în Statele Unite. 
 
Din cauza amânării lansării filmului, studiourile MGM riscă să piardă mai mult de 30 de milioane de dolari, scrie Daily Mail

Producătorii au anunţat pe 4 martie decizia de amânare a premierei „după analizarea atentă şi completă a situaţiei pieţei cinematografice mondiale“.
   
Filmul „No Time To Die“, în care Daniel Craig ar urma să joace pentru ultima dată rolul agentului secret, ar fi trebuit să ajungă în cinematografe începând cu 3 aprilie, în timp ce premiera mondială era programată pe 31 martie la Sala Regală Albert din Londra.

O scrisoare deschisă, publicată luni pe site-ul MI6-HQ, blogul consacrat celebrului spion, solicita ca lansarea viitorului film să fie decalată. 

Trailerul oficial al filmului cu James Bond „No Time To Die“

 

Detalii despre „No Time To Die“, noul film din seria James Bond

Sinopsis: Se poate spune că Bond s-a pensionat. Liniştea lui nu durează, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui villain misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: