Will Smith, ironizat la Premiile Grammy: „Următorul nostru prezentator e un actor de comedie, dacă ştiţi ce vreau să spun”

Will Smith, ironizat la Premiile Grammy: „Următorul nostru prezentator e un actor de comedie, dacă ştiţi ce vreau să spun”

FOTO EPA-EFE

Incidentul de la Premiile Oscar, din 27 martie, în care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă, nu a trecut neobservat nici la Premiile Grammy, decernate în data de 3 aprilie. Momentul a fost ironizat de gazda ceremoniei, Trevor Noah, dar şi de alţi invitaţi.

Premiile Grammy au fost decernate la Las Vegas, iar gazdă a fost prezentatorul TV Trevor Noah. Acesta a lansat o glumă la adresa incidentului care a avut loc cu o săptămână înainte, pe scena premiilor Oscar, când Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock pentru o glumă deloc potrivită despre Jada Pinkett Smith.

Noah a început seara spunând: ”Nu vom rosti  numele oamenilor aici”. Replica se referă la cuvintele ţipate de Will Smith, din public, către Chris Rock: ”Nu rosti numele soţiei mele”. Actorul s-a enervat după ce Rock a făcut o glumă pe seama soţiei sale, Jada Pinkett Smith, spunând că arată can G.I. Jane, datorită părului ras. Jada suferă de alopecie, aşa că mica glumă a lui Rock a fost una complet nepotrivită. 

Citiţi articolul integral pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările