VIDEO Moment de panică pentru Prinţul Charles. Un angajat a leşinat în faţa lui

VIDEO Moment de panică pentru Prinţul
Charles. Un angajat a leşinat în faţa lui

Momentul în care angajatul supermarketului leşină în faţa prinţului Charls FOTO smoothradio.com

Prinţul Charles s-a speriat în timpul unei vizite în Bristol din cauza unui angajat care a leşinat în faţa lui. Bărbatul a primit asistenţă medicală, revenindu-şi rapid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat a leşinat în faţa prinţului Charles în timpul vizitei sale în centrul de distribuţie al lanţului de supermarketuri „Asda“ din Bristol.

Într-un scurt videoclip, prinţul de Wales poate fi văzut discutând cu angajatul marketului. Acesta se înclină de câteva ori înainte şi înapoi, în cele din urmă picând la pământ.

Angajatul a primit asistenţă medicală, revenindu-şi rapid. Mai târziu s-a reîntâlnit cu Prinţul, râzând şi continuând conversaţia.

Ducesa de Cornwall îl însoţea pe print, dar nu a fost prezentă când bărbatul a leşinat. Cuplul regal era într-o vizită prin care şi-au dorit să aducă mulţumiri angajaţilor din supermarketuri care au înfruntat în prima linie pandemia.

Prinţul Charles a contractat Covid-19 la sfârşitul lunii martie, moştenitorul tronului prezentând simptome uşoare şi rămânând izolat la Clarence House, în Scoţia.

Ducele şi ducesa de Cambridge au fost primii membri ai familiei regale care au reluat vizitele începând cu data de 19 iunie, cu o călătorie de afaceri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: