Viaţa de roman a Lisei Marie Presley: patru mariaje şi patru copii. Care a fost ultima ei conversaţie cu Elvis

Viaţa de roman a Lisei Marie Presley: patru mariaje şi patru copii. Care a fost ultima ei conversaţie cu Elvis

Lisa nu a avut şansa să se bucure de prea multe momente fericite alături de părinţii ei ( Foto: Profimedia)

Lisa Marie Presley este singurul copil al regelui Elvis Presley şi a actriţei Priscilla Presley. Lisa are acum 52 de ani şi este unica moştenitoare a imperiului faimosului artist. Deşi a lansat doar trei albume de studio în cariera sa, Lisa nu a ieşit niciodată din lumina reflectoarelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca multe alte vedete, Lisa a fost membră a Bisericii Scientologice. Ea a ajuns să facă parte din acest cult în 1977, la insistenţele mamei ei, Priscilla. Lisa s-a ales atunci şi cu un premiu pentru că ajuta copiii cu dificultăţi de învăţare din Statele Unite. A părăsit Biserica Scientologică în 2016, asta în timp ce mama şi fiica ei sunt încă membre.
Lisa Presley are patru copii, o fată, Riley Keough, şi un băiat, Benjamin Keough, cu fostul ei soţ, Danny Keough, şi gemenii Harper Vivienne Ann şi Finley Aaron Love, al căror tată este al patrulea soţ al Lisei, Michael Lockwood.
Danny Keough şi Lisa şi-au unit destinele în 1988 şi au avut doi copii. Căsătoria a durat până în 1994, când Lisa a început să se întâlnească cu Michael Jackson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: