Tudor Chirilă: „Sunt convins că votul românilor va fi anti-PSD“

Tudor Chirilă: „Sunt convins că votul românilor va fi anti-PSD“

Tudor Chirilă FOTO Facebook

Tudor Chirilă (44 de ani) a transmis un mesaj în ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României. Artistul e de părere că votul românilor va fi „anti-PSD“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă, unul dintre cei mai vocali artişti când vine vorba de evenimentele de pe scena politică, a transmis un mesaj în ziua alegerilor prezidenţiale. 

Chirilă e de părere că „votul românilor va fi unul anti-PSD, dar şi că, în ultimii ani, cetăţenii au conştientizat importanţa votului, în special în diaspora.  

„Azi mergem la vot. Multă lume mi-a scris să mă întrebe ce votez. Nu am răspuns pentru că mi se pare o responsabilitate prea mare să dau sfaturi acum în zona asta (chiar dacă în trecut am făcut-o o dată). Sunt convins însă că votul românilor va fi anti-PSD. Aştept cu înfrigurare ziua când românii vor vota candidaţi pentru valoarea lor intrinsecă. Se pare că mai avem. Totuşi, am achiziţionat ceva în ultimii ani: conştientizarea importanţei votului. S-a făcut greu, şi multe voci au muncit la asta şi iată că se vede: cel puţin în diaspora, unde speranţa pentru o altă Românie devine treptat disperare“, scrie artistul pe pagina sa de Facebook.

Primul tur de alegeri pentru desemnarea preşedintelui României este programat duminică, 10 noiembrie, iar turul doi este programat pentru 24 noiembrie 2019. 

Mai multe vedete au transmis mesaje prin intermediul cărora îi îndeamnă pe români să iasă la vot: prezentatoarea TV Andreea Marin, cântăreţele Monica Anghel şi Irina Rimes, actriţa Paula Chirilă, creatorul de modă Cătălin Botezatu şi prezentatorul de televiziune Mircea Radu au făcut declaraţii în ziua alegerilor prezidenţiale.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările