Mircea Radu: „România nu se mai poate face bine decât dacă i se întorc cât mai mulţi copii înapoi“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Radu FOTO Facebook
Mircea Radu FOTO Facebook

Prezentatorul TV Mircea Radu (50 de ani) a transmis un mesaj video, în mediul online, în ziua primului tur de alegeri prezidenţiale.

Mai multe vedete au transmis mesaje prin intermediul cărora îi îndeamnă pe români să iasă la vot

Mircea Radu a postat pe contul său de Facebook un clip în care spune că şi-a exercitat deja dreptul de a vota, iar aflat în secţia de votare şi-a amintit de un slogan de acum câţiva ani, „Prin noi înşine“, în jurul căruia şi-a creat mesajul video transmis fanilor săi. 

Prezentatorul TV pune accentul şi pe faptul că românii sunt „secaţi de puteri, neîncrezători şi manipulaţi“, iar asta se poate schimba doar dacă se întorc în ţară tinerii plecaţi în străinătate.

„Azi, la vot, mi-am adus aminte de un slogan electoral de acum câţiva ani, «Prin noi înşine». Nu cred că prin noi înşine mai putem face ceva. Suntem vlăguiţi, secaţi de puteri şi neîncrezători. Manipulaţi şi înrăiţi, ne-am bătut ca chiorii, ne-am săpat, ne-am vorbit de rău ca nimeni alţii. Sunt unul dintre cei care cred că România nu se mai poate face bine decât dacă i se întorc cât mai mulţi copii înapoi de pe unde au plecat. Ei, cu experienţă căpătată prin studiu şi muncă cinstită, ajunşi mari fără pile şi relaţii, pot ajuta decisiv la îndreptarea unei Românii în care să ne placă să trăim“, le-a spus fanilor Mircea Radu.

„Prin noi înşine, eu am votat astăzi având în minte ecoul lugubru al acelui slogan!“, a încheiat prezentatorul TV.

Şi alte persoane publice precum cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă, prezentatoarea TV Andreea Marin, cântăreţele Monica Anghel şi Irina Rimes, actriţa Paula Chirilă, creatorul de modă Cătălin Botezatu au făcut declaraţii în ziua alegerilor prezidenţiale.  

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite