Tom Cruise a apărut recent la un meci de baseball şi pare de nerecunoscut pentru mulţi fani: „Ce s-a întâmplat cu faţa lui?” FOTO

Tom Cruise a apărut recent la un meci de baseball şi pare de nerecunoscut pentru mulţi fani: „Ce s-a întâmplat cu faţa lui?” FOTO

Tom Cruise a apărut recent la un meci de baseball şi pare de nerecunoscut pentru mulţi fani, aşa cum şi-au exprimat părerea în online.

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a apărut recent la un meci de baseball şi pare de nerecunoscut pentru mulţi fani. Imaginile cu actorul au stârnit rumoare pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tom Cruise a mers recent la meciul de baseball dintre Los Angeles Dodgers şi San Francisco Giants, ţinut în San Francisco, alături de fiul lui, Connor Cruise, în vârstă de 26 de ani, a scris Daily Mail. 

Ulterior, fotografiile cu starul din Top Gun au stârnit rumoare şi mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu faţa lui. Unii internauţi de pe Twitter s-au întrebat dacă nu cumva celebrul actor a suferit o intervenţie chirurgicală estetică sau a făcut o reacţie alergică. 

„Ce s-a întâmplat cu faţa lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranţă cu faţa lui", a scris un internaut pe Twitter. 

„Tom Cruise nu a îmbătrânit. Şi-a făcut ceva groaznic la faţă care l-a umflat, pur şi simplu", a scris altcineva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările