Suferinţa ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros

Suferinţa ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros

Solista de muzică populară Lidia Bejenaru a murit luni, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Artista din Republica Moldova şi dirijorul Nicolae Botgros (68 de ani) ar fi împlinit anul acesta, în octombrie, 50 de ani de căsnicie, o legătură strânsă, care a supravieţuit unor încercări grele în ultimii ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lidia Bejenaru şi Nicolae Botgros şi-au jurat credinţă veşnică în urmă cu aproape 50 de ani. Erau amândoi foarte tineri, elevi la Şcoala de Iluminare culturală. Şi-au respectat jurămintele rostite la cununia religioasă, chiar dacă relaţia lor a fost testată serios de-a lungul ultimilor ani.

”NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, mărturisea Nicolae Botgros anul trecut, după ce în lumea muzicii populare de la noi şi de peste Prut s-a tot vorbit despre un eventual divorţ provocat de infidelitatea maestrului.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările