Scandaluri sexuale pe care Casa Albă nu le-a putut ascunde. „Aş vrea să te urc pe muntele Jerry“

Scandaluri sexuale pe care Casa Albă nu le-a putut ascunde. „Aş vrea
să te urc pe muntele Jerry“

Monica Lewinski şi Bill Clinton, protagoniştii celui mai mare scandal sexual de la Casa Albă  FOTO Profimedia

Câteva zile ne mai despart de ziua decisivă a alegerilor din SUA, iar actualul preşedinte, Donald Trump, ca alţi predecesori ai săi, a fost implicat în scandaluri sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu doi ani, o vedetă porno, Stormy Daniels, declara că a avut o aventură cu Donald Trump pe când acesta abia se căsătorise cu actuala Primă Doamnă, Melania Trump. Deşi scandalul care a izbucnit a fost imens, cuplul prezidenţial a trecut peste acest moment dificil, iar Donald Trump speră să recâştige încrederea americanilor şi un nou mandat.

Sunt de notorietatate escapadele unor foşti preşedinţi ai SUA, pe vremea când se aflau în funcţie: Bill Clinton şi aventura sa cu stagiara Monica Lewinski şi celebra rochiţă pătată de preşedinte sau J. F. Kenedy şi relaţia sa cu Marilyn Monroe.

Însă palmaresul sexual al foştilor lideri ai Statelor Unite e mult mai bogat, iar scandalurile sexuale nu au ocolit Casa Albă, de-a lungul timpului.

Află aici ce preşedinte şi-a numit organul sexual Jumbo, ce şef al SUA a avut un copil cu o sclavă, ce lider american şi-a ascuns orientarea homosexuală, precum şi ce alte scandaluri de natură sexuală au avut loc la Casa Albă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările