Robert De Niro: „Tata a avut demonii lui“ Actorul face confesiuni surprinzătoare despre tatăl lui homosexual

Robert De Niro: „Tata a avut demonii lui“ Actorul face confesiuni surprinzătoare despre tatăl lui homosexual

Actorul Robert de Niro a citit jurnalele tatălui său homosexual. (Foto: arhivă)

Pictor expresionist prolific în anii '40 şi '50, De Niro Senior a murit în 1993, lăsând în urmă 4 caiete cu note intime - jurnale care se întind pe parcursul a zece ani de frământări din viaţa lui, în perioada 1963-1973.

Ştiri pe aceeaşi temă

O descoperire cutremurătoare pentru fiul lui, actorul Robert De Niro, pentru care această incursiune profundă în sufletul şi mintea tatălui pierdut a fost prea dureroasă pentru a o face complet. Actorul a mărturisit astfel că nu a putut citi în totalitate jurnalele, alegând să le încredinţeze unei echipe de istorici care au publicat la sfârşitul anului trecut o carte dedicată artistului, "Robert De Niro Sr: Paintings, Drawing and Writings".

"Recunosc că sunt nerăbdător să le citesc în totalitate. Şi le voi citi atunci când voi simţi că e momentul... Dar acum acesta e modul meu de a face faţă situaţiei", a explicat De Niro. Să nu ai puterea să faci asta nici când ai ajuns la 76 de ani, vârsta actorului, spune ceva despre relaţia celor doi. Este limpede că pentru el, povestea tatălui său şi a mariajului părinţilor săi a fost greu de dus.

"Tata a avut demonii lui. A fost foarte dureros pentru mine să-i răsfoiesc jurnalele", mai spune actorul, referindu-se la homosexualitatea părintelui său, din cauza căreia a şi divorţat atunci când Robert De Niro avea doar 2 ani. Ulterior, De Niro a fost crescut de mama sa în cartierele newyorkeze Greenwich şi Little Italy. 

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: