Rita Hayworth, abuzată sexual de tatăl ei: „N-am stat niciodată fără un bărbat!“

Rita Hayworth, abuzată sexual de tatăl ei: „N-am stat niciodată fără un bărbat!“

La 33 de ani de la moartea sa, actriţa rămâne una dintre cele mai frumoase imagini, dar şi dureroase poveşti de la Hollywood. A devenit un sex simbol graţie rolului de femeie fatală din pelicula Gilda (1946), dar asta nu i-a garantat nici pe departe fericirea Ritei Hayworth.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tot ce mi-am dorit a fost ceea ce-şi doreşte oricine - să fiu iubită“, mărturisea aceasta. Şi totuşi, tocmai iubirea a fost cea care a ocolit-o, în ciuda celor cinci mariaje prin care a trecut. „Bărbaţii se culcă cu Gilda, dar se trezesc cu mine“, puncta ea cu amărăciune.

Dar asta nu a oprit-o din căutări, fugind mereu de singurătate. „Dragule, n-am stat niciodată fără un bărbat“, îi spunea ea unui reporter în 1970. „Şi dacă cineva îşi închipuie că o să încep acum să stau singură, acela e nebun,“ a adăugat ea la 52 de ani. În toate căutările ei, Rita s-a oprit, însă, mereu la bărbaţii nepotriviţi. „Mereu sunt atrasă de personalităţile malefice“, explica ea.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: