Nadine, vacanţă în America în luna iubirii „Să dăm buluc la flori şi inimioare mi se pare umilitor pentru nivelul real al unei fiinţe umane”

Nadine, vacanţă în America în luna iubirii „Să dăm buluc la flori şi
 inimioare mi se pare umilitor pentru nivelul real al unei fiinţe umane”

Nadine şi-a dus fiul în America ( Foto: arhivă personală)

Nadine şi-a dus fiul în America. Înainte de a reveni pe sticlă, la emisiunea pe care o realizează la TVR, frumoasa brunetă a petrecut o lună de neuitat în ţara tuturor posibilităţilor. Vedeta Tv se declară impresionată de visul american şi recunoaşte că i-ar plăcea să îşi continuie viaţa acolo..

OK!:Nadine, ai petrecut Valentine’s Day în America şi Dragobetele  în ţară. Soţul tău obişnuieşte să te surprindă în această zi?

Nadine: Nu. Nu îmi plac aceste strofocări sociale. Nu îmi place când “se dă comandă” la bomboane şi flori. Nu îmi place nimic din compartamentul unei turme, decât dacă “turma” investeşte în binele colectiv. Însă, să dăm toţi buluc la restaurant, la flori şi inimioare, mi se pare umilitor pentru nivelul real al unei fiinţe umane. Ne iubim în fiecare zi, ne manifestăm iubirea în fiecare zi, mă simt iubită în fiecare zi, aşadar, nici vorba de romantism forţat.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: