Julia Roberts, abuzată de tatăl vitreg. Suferinţa îndurată de celebra actriţă. Motes are acum o relaţie cu un alt bărbat

Julia Roberts, abuzată de tatăl vitreg. Suferinţa îndurată de celebra actriţă. Motes are acum o relaţie cu un alt bărbat

Julia Roberts a cunoscut din plin suferinţa (Foto: arhivă).

A cucerit lumea cu zâmbetul ei impecabil, talentul actoricesc şi personalitatea fermecătoare, dar această zeiţă fără vârstă a trăit cândva într-o atmosferă greu de tolerat, s-a confruntat cu frica şi ura.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julia Roberts a început să joace la o vârstă fragedă. Treptat, a câştigat tone de fani şi are admiraţia colegilor ei, precum şi recunoaşterea cuvenită din partea industriei cinematografice. Viaţa ei nu a fost însă una uşoară şi ascunde multe drame.

Julia poate părea femeia care le are pe toate - o carieră de actorie înfloritoare care a rezistat testului timpului şi o familie fericită cu soţul ei, Danny Moder, şi cei trei copii ai lor, Hazel, Henry şi Phinnaeus. Cu toate acestea, în spatele strălucirii pe care o vedem, ea trecut odată printr-o perioadă grea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările