FOTO Scarlett Johansson, imaginea unui sex-shop obscur

FOTO Scarlett Johansson, imaginea unui sex-shop obscur

Scarlett Johansson se bucură că are fani mexicani

Actriţa americană Scarlett Johansson a devenit fără să vrea imaginea unui magazin de jucării sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-ul tmz.com a publicat o fotografie în care se poate vedea actriţa americană ilustrând un pliant pentru un sex shop. Pliantul a fost realizat pentru magazinul numit VIP, din oraşul Calexico, de la graniţa Californiei cu Mexicul.

Practic, imaginea vedetei a fost asociată cu reclama din dreapta pliantului: casete şi DVD-uri cu filme porno, lubrifianţi, jucării, vibratoare şi alte astfel de obiecte.

Cu toate că au folosit imaginea actriţei pe pliant, reprezentanţii magazinului cel mai probabil au căutat o poză pe Google şi au ales-o la întâmplare. Contactaţi de cei de la TMZ, ei au negat că ar şti cine este Scarlett Johansson. „Ce legătură are cu pliantul? Nu ştiu cine este Scarlett Johansson. Patronul a dat comandă de pliante, a spus că avem nevoie de o imagine cu o femeie pe ele, iar firma care le-a făcut a executat comanda", a spus un reprezentant al magazinului.


Scarlett Johansson a mulţumit site-ului TMZ pentru descoperirea lor, fiind şi ironică, spunând că se bucură că are grupuri de fani mexicani.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările