Detectivul Horatio Caine din CSI Miami e total schimbat. Actorul David Caruso are la activ mai multe mariaje şi câteva iubiri pasagere

Detectivul Horatio Caine din CSI Miami e total schimbat. Actorul David Caruso are la activ mai multe mariaje şi câteva iubiri pasagere

Cine nu îşi aminteşte de Horatio Caine, detectivul care a rezolvat crime timp de 10 ani în popularul serial CSI Miami. Cu pielea sa albicioasă şi părul roşcat, David Caruso este unul dintre cei mai de succes actori din anii ’90.

Ştiri pe aceeaşi temă

A jucat în filme pentru televiziune, dar şi în producţii pentru marele ecran, iar averea sa este estimată la 40 de milioane de dolari. David Caruso este născut pe 7 ianuarie 1956 şi crescut într-un loc numit Queens, Forest Hills, New York. Tatăl său era Charles Caruso, corector la un ziar, iar mama sa, Joan, era bibliotecară. David a urmat o şcoală catolică.

În 1974 termină facultatea şi îşi încearcă norocul în afaceri. După şase ani îşi face debutul în cinematografie. Apare în Fără avertizare (1980) şi Getting Wasted (1980), dar şi în Gentleman and An Officer (1982), China Girl (1987), Thief of Hearts (1984), First Blood (1982), Blue City (1986), and Twins (1988).

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: