De ce a apărut Jodie Foster în cârje pe scena Oscar 2018: iniţial, actriţa „a dat vina“ pe Meryl Streep VIDEO

De ce a apărut Jodie Foster în cârje pe scena Oscar 2018: iniţial, actriţa „a dat vina“ pe Meryl Streep VIDEO

Jodie Foster, în cârje, alături de Jennifer Lawrence FOTO Guliver/Getty Images

Jodie Foster (55 de ani) a apărut în cârje pentru a înmâna statueta Oscar celei mai bune actriţe în rol principal. Întrebată de către colega ei de prezentare Jennifer Lawrence ce s-a întâmplat, Foster a evitat răspunsul făcând în schimb o glumă la adresa actriţei Meryl Streep. Ulterior, reprezentanţii vedetei au clarificat situaţia şi au dezvăluit adevăratul motiv pentru care Foster a avut nevoie de cârje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre surprinderea tuturor, Jodie Foster a apărut în cârje pe scena galei Oscar 2018 pentru a-i înmâna actriţei Frances McDormand statueta pentru Cea mai bună actriţă în rol principal. Întrebată de Jennifer Lawrence, alături de care a anunţat câştigătoarea, ce i s-a întâmplat, Jodie Foster a răspuns cu o glumă.

„Meryl Streep mi-a aplicat tratamentul marca Tonya. Dar prefer să nu discut acest incident“, a spus Foster, făcând evident referire la filmul „I, Tonya“, în care este prezentat celebrul caz al patinatoarei americane Tonya Harding, acuzată că ar fi plănuit un atac împotriva rivalei Nancy Kerrigan, care a fost lovită peste genunchi cu un baston de poliţist pentru a nu mai putea concura la Jocurile Olimpice de iarnă de la Lillehammer din 1994.

Motivul pentru care Jodie Foster merge în cârje a fost intens dezbătut în spaţiul online. Ei bine, în realitate, Meryl Streep nu a avut nicio implicare în accidentarea actriţei. Motivul pentru care Jodie Foster merge cu ajutorul cârjelor este că a căzut în timpul unei vacanţe la ski, după cum au explicat pentru ew.com reprezentanţii actriţei.

Amintim că Jodie Foster, dublă laureată Oscar („The Silence of the Lambs“ şi „The Accused“), şi Jennifer Lawrence, care a câştigat statueta pentru rolul din „Silver Linings Playbook“, au prezentat trofeul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal deşi în mod tradiţional acesta este înmânat de actorul care a fost recompensat la ediţia precedentă. În acest caz, Casey Affleck ar fi trebuit să urce pe scenă, însă actorul s-a retras din lista prezentatorilor galei Oscar 2018 după ce în spaţiul public au reapărut acuzaţii cu privire la comportamentul sexual nedecvat al starului. El a fost recompensat cu primul Oscar din carieră în 2017, pentru rolul din „Manchester by the Sea“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările