Dan Bălan: "Nu mă droghez!"

Dan Bălan:

Dan Bălan interpretează celebra melodie "Crazy Loop"

Solistul Dan Bălan a fost acuzat că ar consuma subsanţe interzise, după cum anunţă, miercuri, ediţia online a Ziarului de Gardă. Vedeta a dezminţit aceste zvonuri, spunând că nici nu este vorba de consum sau de trafic de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în mass-media din România şi din Republica Moldova au apărut imagini în care renumitul cântăreţ Dan Bălan făcea nişte tranzacţii dubioase, acesta a negat că ar consuma substanţe interzise. Conform ediţiei online a Ziarului de Gardă, totul a pornit de la o posibilă întâlnire dintre cântăreţ şi un presupus dealer de droguri, însă Bălan spune că poza în respectivă se află un prieten de-al său.

Mai citiţi şi:

Una dintre fetele din clipul „Chica Bomb” vrea în telenovele

"Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Cel cu care m-am întâlnit e persoana cu care lucrez, e prietenul meu. Nu consum droguri. M-a şi amuzat când am auzit aceste zvonuri", a declarat râzând cântăreţul, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

În presa din Chişinău, Ludmila Balan, mama solistului, i-a cerut fiului său să dea jurnaliştii în judecată, deşi tot ea remarcă faptul că va fi foarte greu de facut acest lucru, pentru că publicaţia respectivă n-a folosit cuvântul "drog".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările