Cum arată astăzi Lesley-Anne Down, frumoasa din "Nord şi Sud". Actriţa a fost la un pas să fie răpită de un pedofil în copilărie, iar la Hollywood era tot timpul hărţuită sexual

Cum arată astăzi Lesley-Anne Down, frumoasa din

Serialul Nord şi Sud a fost filmat la mijlocul anilor '80, iar mulţi dintre membrii distribuţiei au cunoscut celebritatea peste noapte. Patrick Swayze a devenit un star internaţional după rolul lui Orry Main, dar Swayze nu a fost singurul care a atras toată gloria. De asemenea, Lesley-Anne Down (64 de ani) a reuşit să-şi facă un nume datorită succesului din Nord şi Sud.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce serialul a ajuns la final, Down a fost distribuită în mai multe producţii şi a devenit rapid Stephanie Rogers în serialul Dallas. În plus, frumoasa brunetă a obţinut rolul principal în popularul serial The Bold and the Beautiful, unde a interpretat-o pe Jacqueline Payne Marone din 2003 până în 2012.

La capitolul viaţă sentimentală, Lesley-Anne Down nu a avut aşa de mult noroc. După ce a divorţat de două ori între 1980 şi 1985, s-a căsătorit cu regizorul Don E. Faunt LeRoy în 1985. Chiar şi la 65 de ani şi după o viaţă greu încercată, actriţa nu şi-a pierdut strălucirea.

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările