Citatul săptămânii. Mugur Mihăescu, actor: „Câte personaje mai ştii de la Bulă încoace? Garcea a rămas şi va rămâne nemuritor“

Citatul
săptămânii. Mugur Mihăescu, actor: „Câte personaje
mai ştii de la Bulă încoace? Garcea a rămas şi va rămâne nemuritor“

Mugur Mihăescu, actor FOTO Facebook

Revenirea show-ului „Vacanţa mare“ pe post, comentată de Mugur Mihăescu într-un amplu interviu pentru „Adevărul“, declaraţiile făcute de rapperii Dragonu AK 47 şi Flou Rege la Adevărul Live, precum şi rememorările lui Şerban Huidu despre începuturile „Cronicii Cârcotaşilor“ sunt o parte dintre evenimentele notabile din ultimele zile. „Adevărul“ vă prezintă declaraţiile săptămânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţul Andreei Marin, medicul fizioterapeut de origine turcă Tuncay Ozturk, este convins că cei trei hoţi care le-au spart casa vineri noapte, 21 august, au avut alt motiv pentru care au săvârşit această infracţiune decât acela de a fura, întrucât majoritatea bunurilor deţinute de cei doi nici nu au fost atinse.

Cele trei persoane care au pătruns prin efracţie în casa în care locuiesc Andreea Marin şi soţul său, Tuncay Ozturk, nu au furat decât o geantă, în care vedeta de televiziune susţine că avea 1.000 de lei, potrivit declaraţiilor făcute de medicul turc pentru ziarul „Click!“. Aceasta a mai spus că, deşi laptopul său, precum şi o geantă plină cu bani se aflau la vedere, acestea nu au fost atinse. În schimb, hoţii au lăsat în urma lor urme de noroi şi au cotrobăit prin lucrurile Andreei Marin, care, la momentul comiterii infracţiunii se afla în Turcia. Medicul turc, care nu se afla nici el acasă, susţine că s-a temut pentru viaţa sa şi a dat detalii despre „cei trei mascaţi“, surprinşi de camerele de supravegheat, care au deschis uşile casei cu ajutorul unor răngi.

Parcă ştiau că Andreea nu a luat maşina cu ea. Au intrat toţi în casă, nimeni nu a stat de şase. Au zăbovit doar cinci minute şi nu au luat nimic de valoare. Au verificat dressingul, dormitorul nostru, au făcut un pic de dezordine doar printre lucrurile soţiei mele. Au plecat cu o geantă, în care Andreea spune că ar fi avut 1.000 lei.Cred că au venit pentru ceva anume, pentru că este foarte ciudat că nu au luat nimic, deşi aveau de unde să ia bani, bijuterii

Tuncay Ozturk, soţul Andreei Marin

Mircea Radu (46 de ani) a fost taxat de Dragoş Pătraru (38 de ani), colegul său de la TVR, pentru o greşeală gramaticală rostită în direct, în timpul jurnalului postului public. „În numele întregii echipe, care a trudit din greu“, a rostit Mircea Radu, prilej cu care realizatorul emisiunii „Starea Naţiei“ l-a corectat pe Facebook.

Mircică (Mircea Radu - n.red.) a rămas branşat emoţional la binecunoscuta emisiune pentru coafeze, manichiuriste şi cârnătărese

Dragoş Pătraru, realizator TV

„Taci, că l-a dat pe Huidu la televizor. E bine!“, aşa a început „Cronica Cârcotaşilor“, în urmă cu mai bine de 15 ani, când platoul era mic, dar destul de încâpător pentru un prezentator şi două Bebeluşe. Însă înainte de „Cronica Cârcotaşilor“ de la Prima TV a fost „Cronica Cârcotaşului“ de la Radio 21. O emisiune de trei ore, difuzată sâmbăta, cu date luate „de pe net“, cum a descris-o Şerban Huidu. În realitate, Internetul prin '97 nici nu prea conta. Nu se întâmpla mare lucru pe net, aşa că Huidu îşi scria singur textele. 

În 2000, după trei ani de «Cronică» la radio, Cristian Burci căuta pe cineva să îi facă o emisiune de opinie. Atunci şoferul lui i-a spuns: «Şefu', da' e unul bun la radio». Ne-am văzut şi m-a aruncat în apă total nepregătit. Am învăţat din mers totul şi m-a ars ca o flacără

Şerban Huidu, realizator TV

Gregorian Bivolaru (63 de ani) dă în judecată postul Pro TV, dar şi pe moderatorul Cătălin Măruţă, pentru o ştire în care a fost prezentată o plângere la poliţie formulată de bioterapeută, membră MISA, care spune că un apropiat al lui Bivolaru ar fi sechestrat-o. Fondatorul MISA a chemat în instanaţă şi postul Kanal D. a chemat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar şi pe realizatorul Cătălin Măruţă invocând „pretenţii daune morale“, arată paginademedia.ro.

Acţiunea lui Bivolaru, introdusă în instanţă în urmă cu o săptămână, vine după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de „mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru“.

Contactat de paginademedia.ro, Cătălin Măruţă a spus că Bivolaru nu are de ce să se simtă lezat, din moment ce subiectul prezentat în emisiunea sa nu avea legătură cu persoana lui.

Emisiunea în care a fost vorba de acuzaţii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legătură cu mişcarea fondată de el, nici de persoana lui. A fost vorba de o plângere la poliţie făcută împotriva unui cunoscut membru MISA. Vom regla în instanţă situaţia, desigur

Cătălin Măruţă, moderator TV

Pe numele real Dragoş Tudorache, rapperul Dragonu AK 47 (30 de ani) a fost prezent, marţi, 25 august, în studioul Adevărul Live, unde a povestit despre peripeţiile din carieră, despre cum l-a schimbat statutul de tată, ce planuri are în muzică şi cum l-au influenţat drogurile.

Aş fi fost bibliotecar sau librar sau profesor universitar de beletristică, asta voiam să mă fac când eram puştan. Mă visam cu doctorat, eram foarte pasionat de cărţi, aveam colecţia mea, le sortam pe ediţii. Mă gândesc că trebuia să dau la Litere, nu cred că eram pregătit nici pentru Filozofie. După ce m-am trezit din droguri m-am întrebat cum am ajuns narcoman, când eu visam să fiu bibliotecar?

Dragonu AK 47, rapper

 
Actorul Mugur Mihăescu (48 de ani) a vorbit, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“, despre revenirea grupului „Vacanţa Mare“ la Kanal D, din 29 august, de la 21.30, despre începuturile grupului şi cenzura umorului în perioada comunistă.
 
Garcea a rămas actual tot timpul. Am creat un super personaj, câţi oameni din ţara asta au mai creat un asemenea personaj? Câte personaje mai ştii tu de la Bulă încoace? Garcea a rămas şi va rămâne nemuritor. Nu-l mai folosim la ora actuală pentru că trebuia să dezvoltăm un serial în jurul lui şi aveam de ales între asta şi „Leana şi Costel“. Noul sezon „Vacanţa Mare – Leana s-a întors“ aduce o mulţime de întâmplări noi nouţe cu Leana şi Costel, şi personaje noi
 
Mugur Mihăescu, actor
Cântăreaţa Céline Dion (47 de ani) a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei „USA Today“ că soţul ei, René Angélil (73 de ani), doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale. Artista canadiană s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. În 2014, Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei. Dar, după ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană îşi va relua acea serie de concerte.
 
La început nu mi-am dorit să fac acest show. Nu mă înţelegeţi greşit, ador să cânt pentru oameni, dar am alte priorităţi acum. Însă René mi-a dăruit ceva. Toată suferinţa mea a fost în utlimul an. Dar cred că, deocamdată, am înţeles. Când mă va lovi, mă va lovi. Dar marea mea misiune este să-l asigur pe soţul meu că vom fi bine, că voi avea grijă de copiii noştri şi că el ne va veghea din alt loc
 
Céline Dion, cântăreaţă
Rapperul Flou Rege, pe numele real Alexandru Ciobanu (28 de ani), a fost prezent în platoul Adevărul Live pentru a-şi exprima părerea despre cum ar trebui să sune hip-hop-ul în România, pentru a-şi expune planurile de viitor şi pentru a puncta momentele definitorii ale carierei sale.
 
De multe ori faci o strofă foarte bună sau o piesă în câteva minute pentru că ai un flux de informaţii şi nu mai ai timp să le scrii pe cât de repede îţi vin în minte, sau, de multe ori, stau şi mă gândesc, şi lucrez trei luni la un proiect. Mă refer mai mult la felul cum am fost perceput şi considerat că mă asemăn cu cineva sau că îl copiez pe altul. Mai ales mesajul meu e neînţeles, mulţi au impresia că las nişte nume de fizicieni, poeţi, filosofi doar ca să mă laud într-un fel, dar eu nu vreau asta, ci vreau să influenţez puţin oamenii spre a citi, vreau să le deschid mintea
 
Flou Rege, rapper
 
Într-un decor de munte pitoresc, izolat de agitaţia tipică zonelor urbane, actriţa Adela Popescu (28 de ani) şi prezentatorul TV Radu Vâlcan (38 de ani) şi-au unit destinele în faţa unui alai format din 60 de persoane, printre care şi Dana Rogoz, potrivit „Libertatea“. Evenimentul s-a desfăşurat în secret, la cabana de vânătoare Gura Siriului, din judeţul Braşov, o zonă în care reţelele de telefonie mobilă nu au semnal.

Adela Popescu a anunţat că s-a căsătorit cu logodnicul ei prin intermediul unei postări intitulate „Nunta noastră“, publicată pe blogul său personal, luni, 24 august, cu puţin timp înainte ca proaspeţii miri să plece în luna de miere.

Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţit pentru o viaţă. Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor care s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum

Adela Popescu, actriţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: