Celebrul producător muzical şi realizator de televiziune Simon Cowell a fost spitalizat după un accident în Malibu

Celebrul producător muzical şi realizator de televiziune Simon Cowell a fost spitalizat după un accident în Malibu

Simon Cowell, FOTO AFP

Cowell, gazdă a show-ului „America's Got Talent”, a fost sptalizat sâmbătă după-amiază. Producătorul în vârstă de 60 de ani va fi supus unei operaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 Celebrul prezentator de televiziune Simon Cowell, producător muzical, a fost spitalizat după ce s-a accidentat la spate în timp ce testa o bicicletă electrică în Malibu (California), relatează The Hollywood Reporter, citat de news.ro

Cowell, gazdă a show-ului „America's Got Talent”, a fost sptalizat sâmbătă după-amiază.

Producătorul în vârstă de 60 de ani va fi supus unei operaţii.

„Simon a căzut, sâmbătă după-amiază, în timp ce îşi testa noua bicicletă electrică în grădina casei lui din Malibu”, a transmis un purtător de cuvânt. „S-a accidentat la spate şi a fost dus la spital. Este bine, sub observaţie”. El a adăugat că va fi operat.

În 2018, britanicul Simon Cowell, producător muzical şi de televiziune, cunoscut pentru rolul de jurat al programului „American Idol”, creator al emisiunilor „The X Factor”, „America’s Got Talent” şi „Britain’s Got Talent”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

El a fost, timp de nouă ani, începând cu 2001, jurat al emisiunii-concurs „American Idol”. A lansat apoi „The X Factor” în Marea Britanie şi SUA şi variantele britanică şi americană a „Got Talent”. Tot el a pus bazele trupelor One Direction şi Fifth Harmony, care au intrat în portofoliul casei sale de discuri Syco.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările