Funeralii private pentru Philip Seymour Hoffman. Patru suspecţi arestaţi din cauza drogurilor găsite în apartamentul actorului

Funeralii private pentru Philip Seymour Hoffman. Patru
suspecţi arestaţi din cauza drogurilor găsite în apartamentul
actorului

Philip Seymour Hoffman va fi condus pe ultimul drum doar de către cei dragi. FOTO Reuters

Câştigătorul premiului Oscar care a murit la 46 de ani din cauza unei supradoze de heroină va avea o ceremonie de înmormântare la care vor participa doar apropiaţii şi familia, potrivit Reuters. În ultimele ore, au apărut noi speculaţii despre drogurile găsite în apartamentul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Karen Samfilippo, publicistul acestuia, nu a oferit detalii privind ziua în care Hoffman va fi înmormântat. Ceremonia ar putea avea loc în New York, însă acesta nu a specificat dacă în oraş, ori în altă zonă a statului american.

Rezultatele autopsiei vor fi anunţate miercuri, potrivit oficialilor din New York. În apartamentul lui Hoffman au fost găsite 70 de punguţe de droguri, dintre care câteva cu eticheta „Ace of Hearts“. Autorităţile au mărturisit că nu au mai văzut în New York heroină inscripţionată cu „Ace of Hearts“ din anul 2012. Mai mult, anchetatorii au găsit aproximativ 20 de ace hipodermice şi cinci prescripţii medicale, inclusiv una folosită pentru a scăpa de dependenţa de heroină.

Patru oameni au fost arestaţi marţi, după ce achetatorii au făcut o descindere într-o clădire din districtul Chinatown din Manhattan. Poliţia a găsit narcotice de tipul celor ce se presupune că l-au ucis pe Hoffman. Potrivit purtătorului de cuvânt de la poliţie, heroina găsită în apartamentul actorului nu a fost amestecată cu fentanil, un narcotic sintetic care ar fi provocat moartea. 


 

Hoffman a fost găsit mort la ora locală 11.30 în dimineaţa de duminică, în baie, de către un prieten, scenaristul David Katz, şi de către asistentul personal Isabella Wing-Davey. Katz a venit să verifice dacă totul este în regulă, după ce actorul nu a ajuns la fosta parteneră de viaţă, Mimi O'Donnell, de unde trebuia să-i ia pe cei trei copii. 
 
Nu departe de trupul lui Hoffman a fost găsită o lingură carbonizată, care probabil a fost folosită pentru a-şi încălzi ultima doză, după cum au declarat surse pentru „New York Daily News“. Uşa era încuiată de două ori şi nu există niciun indiciu potrivit căruia s-ar fi aflat şi altcineva alături de actor în acea seară, a mai spus aceeaşi sursă. 

Hoffman a recunoscut că a avut probleme cu drogurile din facultate. În 2012, el a recidivat, după 23 de ani în care nu mai consumase droguri. Potrivit presei internaţionale, în ultima perioadă se droga pentru a trece mai uşor peste despărţirea de Mimi O'Donnell, mama celor trei copii şi cea care i-a fost alături din 1999.

Actorul a rămas în memoria publicului pentru rolul principal din drama „Capote“ (2006), pentru care a fost distins cu premiul Oscar. Considerat unul dintre cei mai înzestraţi artişti din generaţia sa, Philip Seymour Hoffman s-a mai remarcat în „The Master“, „Jocurile foamei: Sfidarea“, „Ziua trădătorilor/ The Ides of March“, „Moneyball“ şi „Misiune imposibilă III“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: