58 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe. Cum arăta dormitorul în care actriţa de la Hollywood a fost găsită fără suflare

58 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe. Cum arăta dormitorul în care actriţa de la Hollywood a fost găsită fără suflare

Marilyn Monroe avea 36 de ani când a murit. (Foto: Profimedia)

58 de ani au trecut de când Marilyn Monroe a murit. Starul s-a stins din viaţă la doar 36 de ani. Era cunoscută de o lume întreagă, avea publicul la picioare, dar şi o multitudine de probleme care ar fi împins-o către gestul extrem: sinuciderea. Iată detalii neştiute despre ultimele ei clipe de viaţă, despre destinul tragic pe care l-a avut.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost actriţă, cântăreaţă, sex simbol, model şi mai presus de toate a fost o divă. Despre Marilyn Monroe este vorba, starul de la Hollywood care, chiar şi după moarte, face furori.  Din păcate, la doar 36 de ani, aceasta s-a stins din viaţă. A fost găsită fără suflare în apartamentul său din Los Angeles, în dimineaţa zilei de 5 august 1962. S-a scris că aceasta s-a sinucis printr-un cosum excesiv de medicamente. Dar care e adevărul? Cum a fost ea găsită de către medici?

Chiar dacă medicii au emis un document oficial, moartea lui Marilyn Monroe ridică în continuare semne de întrebare. La o aşa vârstă, cum să îşi pună capăt zilelor: Avea totul la picioare. Au fost lansate chiar şi teorii ale conspiraţiei despre trecerea în nefiinţă a starului de la Hollywood. În presa internaţională s-a scris că la ora 3.00 dimineaţa, menajera lui Marilyn Monroe, Eunice Murray, a observat că lumina din dormitorul acesteia era aprinsă, însă uşa era încuiată.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările