Întâlniri cu universităţi de top din întreaga lume, la „Bucharest International Schools University Conference“

Întâlniri cu universităţi de top din întreaga lume, la „Bucharest International Schools University Conference“

British School of Bucharest găzduieşte evenimentul„Bucharest International Schools University Conference“ pentru cei care vor să aibă întâlniri şi prezentări speciale cu cele mai mari universităţi din lume!

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 octombrie, la Bucureşti, vor veni reprezentanţii celor mai mari universităţi din lume pentru a avea prezentări speciale şi întâlniri One-to-One cu toţi cei care vor să aplice la cursurile acestor instituţii de top.

Aceasta va fi prima ediţie a „Bucharest International Schools University Conference“, ce va avea loc în campusul British School of Bucharest. La conferinţă vor fi prezente nouăsprezece universităţi de top din Marea Britanie, Austria, Olanda, Elveţia, Italia şi SUA, ce îi aşteaptă pe tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani interesaţi să studieze în străinătate, să vină să cunoască mai bine programa şcolară şi punctele cheie pentru o înscriere de succes la facultăţile din cadrul acestor universităţi apreciate la nivel mondial.

Pe scurt, ce pot găsi elevii la „Bucharest International Schools University Conference“:

 • PREZENTĂRI SPECIALE ALE UNIVERSITĂŢILOR – Şansa de a participa la seminarii exclusive şi prezentări ale unora dintre cele mai bune universităţi din lume, special realizate pentru cei prezenţi la evenimentul din 21 octombrie.
 • ÎNTÂLNIRI ONE-TO-ONE – Participări la întâlniri One-to-One în care se va putea  interacţiona direct cu reprezentanţii universităţilor la care elevii sunt interesati să aplice.
   
 • CONSULTANŢĂ ÎN PROCESUL DE APLICARE – Obţinerea de consultanţă de specialitate pentru toate etapele procesului de aplicare, unde pot afla mai multe despre alegerea cursurilor potrivite, precum şi detalii despre taxele de şcolarizare şi împrumuturile pentru studenţi.
   
 • TÂRGUL UNIVERSITĂŢILOR – Târg exclusivist al celor mai mari Universităţi din UK, Austria, Olanda, Elveţia, Italia şi SUA.
   
 • SESIUNI PENTRU PĂRINŢI – Întâlniri dedicate părinţilor pentru îndrumare şi ajutor în alegerea cursului potrivit pentru copiii lor.

Pentru toate prezentările şi întâlnirile One-to-One este necesară înscrierea aici, pentru a putea avea un loc rezervat. Fiecare participant va putea să ia parte la maxim şapte întâlniri (prezentări sau „one-to-one“). Conferinţa se va încheia cu Târgul Universităţilor unde prezenţa este nelimitată, iar toţi participanţii pot avea discuţii finale despre programe şi oferte, taxe de şcolarizare şi posibilităţile de finanţare pentru a studia în străinatate.

Program „Bucharest International Schools University Conference“, 21 octombrie:

10.00 Start eveniment
10.00 - 13.00 Prezentările universităţilor şi întâlniri One-to-One (prezenţa se face prin înscriere prealabilă)
13.00 – 15.00 University Fair/ Târgul Universităţilor
15.00 Final eveniment

Universităţi prezente la târg:

Marea Britanie

Lancaster University
Imperial College London 
London South Bank University 
New College of Humanities 
University College London 
University of East Anglia 
University of Essex 
University of Leicester 
University of Nottingham 
University of Plymouth 
University of Southampton 

Austria

Webster University

Olanda

Hotelschool The Hague 
University College Utrecht 
Windesheim University of Applied Sciences

Italia

John Cabot Rome 

Elveţia

Vatel 

Statele Unite

Savannah College of Art and Design 
Misericordia University

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest este o şcoală internaţională privată de top, înfiinţată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB faţă de oricare altă şcoală din Bucureşti o reprezintă echipa de profesori, toţi vorbitori nativi de limba engleză, cu experienţă în predarea curriculumului britanic. BSB este singura scoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul “excelent“ pentru calitatea procesului de învăţare şi a rezultatelor elevilor, dar şi pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările