Ministrul Educaţiei cataloghează învăţământul în sistem simultan drept „o nenorocire” şi susţine că acesta trebuie să dispară

Ministrul Educaţiei cataloghează învăţământul în sistem simultan drept „o nenorocire” şi susţine că acesta trebuie să dispară

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a criticat, marţi seară, la Antena 3, modalitatea de predare în sistem simultan şi afirmă că este ”o nenorocire”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Învăţământul simultan este o nenorocire, dar este o problemă cronică a învăţământului românesc. Nu ştiu de situaţii în care, în vremuri de criză, să se facă reforme care să vină într-un cadru propice. Şi, totuşi, trebuie să se facă lucrul acesta. Învăţământul simultan trebuie să dispară, o spun cu toată răspunderea”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, la Antena 3. 

Ministrul Educaţiei s-a arătat sceptic cu privire la calitatea învăţământului în online acolo unde elevii nu au acces la mijloace informatice, dar şi acolo unde un copil este nevoit să împartă spaţiul cu fraţi sau părinţi în timpul şcolii online.

Câmpeanu a mai afirmat că „este foarte greu şi ca profesor să predai unei clase, unui ecran negru, este demotivant”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările