GHIDUL ADMITERII LA LICEU 2013 Broşura cu ofertele tuturor liceelor din Bucureşti a fost publicată de ISMB

GHIDUL ADMITERII LA LICEU 2013 Broşura cu ofertele tuturor liceelor din Bucureşti a fost publicată de ISMB

Lista locurilor libere la fiecare specializare din licee a fost publicată cu întârziere în toată ţara FOTO: Adevărul

Părinţii şi elevii pot consulta Ghidul Admiterii la Liceu 2013 valabil pentru liceele din Capitală, după ce Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a publicat vineri pe site broşura cu ofertele tuturor instituţiilor, cu o întârziere de aproape o lună faţă de calendarul anunţat oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Broşura admiterii la liceele din Bucureşti în acest an, valabilă pentru anul şcolar 2-13-2014, a fost publicată pe site-ul ISMB, vineri, 31 mai, deşi potrivit calendarului oficial stabilit de Ministerul Educaţiei ghidul trebuia să fie gata de la 1 mai 2013.

Ea ar fi trebuit transmisă liceelor în data de 7 mai 2013, urmând ca în perioada 13-31 mai să aibă loc sesiuni de instruire cu părinţii şi elevii, în fiecare şcoală, pentru prezentarea procedurilor de admitere şi a acestui plan de şcolarizare, astfel încât aceştia să ştie către ce liceu să se îndrepte şi cum să completeze fişele de înscriere.

Mai mult, pe broşura publicată de ISMB pe 31 mai, apar trecute greşit datele la care trebuiau să aibă loc aceste şedinţe de informare cu părinţii (16, 18 şi 19 mai).

Sesiunile de instruire cu părinţii, peste 10 zile

"Au fost probleme cu planul de şcolarizare care a fost aprobat târziu. Noi aveam broşurile gata, dar nu puteam să le publicăm, evident că datele ar fi trebuit updatate. În cel mult 10 zile vor avea loc şi aceste şedinţe cu părinţii pentru informare. Vom comunica zilele şi orele exacte cât mai curând posibil", a explicat pentru adevarul.ro, inspectorul Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Brosura 2013 2014 Lucrata Final Site

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările