Nu trebuie să fii cel mai bun, nu trebuie să fii perfect, nu trebuie să ai totul gândit în prealabil pentru viaţa ta, dar trebuie să îţi doreşti să evoluezi continuu şi să te dezvolţi.

Ştim că sportul are un impact imens asupra calităţii vieţii oricărui tânăr şi dorim să concretizăm sprijinul nostru pentru elevii care îşi urmăresc pasiunea pentru sport şi doresc să-şi continue în acelaşi timp educaţia. De aceea, oferim 7 burse pentru fiecare elev de liceu care practică unul dintre următoarele sporturi – tenis, călărie, baschet, fotbal, handbal, volei sau înot.

Abilităţile pe care le căutăm

Dorinţa de a învăţa

Pasiune pentru ceea ce faci

Un nivel bun de cunoaştere a limbii Engleză

Ambiţie

Dorinţă de aventură

Să fii gata să accepţi provocări

O mentalitate deschisă către evoluţie

Dorinţă de dezvoltare

Practicarea un sport pe care noi îl susţinem

Cine poate aplica?

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevii de liceu, inclusiv din clasa a 11-a (Y12), care practică sportul profesionist sau urmează un sport din pasiune.

Bursa acoperă între 30% şi 100% din suma de şcolarizare pentru toţi cei patru ani de liceu. Numărul şi valoarea burselor acordate vor fi stabilite de Comisia de Burse. Bursele sunt acordate candidaţilor pe baza excelenţei demonstrate printr-un proces de evaluare competitivă. Această bursă este deschisă pentru toţi tinerii la nivel internaţional. Asiguraţi-vă că citiţi toate informaţiile şi cerinţele de mai jos pentru a fi eligibil pentru proces.

Cerinţele de aplicare şi paşii necesari

Vă rugăm să vă trimiteţi dosarul la admissions@spark.school până la finalul acestei luni. Asiguraţi-vă că citiţi toate informaţiile şi cerinţele pe site-ul nostru https://spark.school/admissions/scholarship-high-school-students-sports, pentru a fi eligibil pentru proces.

Mai multe informaţii despre Şcoala Spark şi despre modelul nostru educaţional găsiţi tot pe site-ul nostru www.spark.school. Spark School, este un proiect educaţional dezvoltat în Cluj-Napoca - un liceu internaţional hibrid care oferă curriculum-ul Cambridge.