Ponta spune că Şova a greşit în cazul Bechtel: „Nu trebuia să spună nimic până nu încheia negocierea“

Ponta spune că Şova a greşit în cazul Bechtel: „Nu trebuia să spună nimic până nu încheia negocierea“

Premierul Victor Ponta consideră că ministrul Dan Şova nu ar fi trebuit să vorbească presa despre cazul Bechtel până la momentul rezilierii contractului FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta consideră că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, a greşit anunţând presa că înţelegerea cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania va fi reziliată luni, 27 mai, arătând că acesta nu trebuia să spună nimic până nu încheia negocierile.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cred că a fost prea transparent, că nu trebuia să vă spună nimic până nu încheia negocierea. Dacă v-a anunţat înainte să încheie negocierile, înseamnă că a greşit", a spus Ponta jurnaliştilor, aflat la Brăila, potrivit Mediafax.
 
Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania ar urma să fie reziliat în următoarele zile, şi nu la începutul acestei săptămâni, Şova declarând de această dată că mai trebuie stabilite unele detalii.
 
"Rezilierea contractului este o chestiune de zile, mai sunt unele detalii de pus la punct în această perioadă", a declarat ieri ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova.
 
Joi, Şova, a declarat că luni, 27 mai, va fi reziliat contractul cu compania americană Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania, tot atunci urmând să fie anunţată şi suma pe care o mai are de achitat statul către constructor.
 
El a arătat atunci că sunt discutate ultimele detalii privind rezilierea acordului şi că suma despăgubirilor către Bechtel a fost deja stabilită, urmând să fie comunicată oficial luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările