Magazinele de electrocasnice şi optică medicală din mall-uri rămân deschise

Magazinele de electrocasnice şi optică medicală din mall-uri rămân deschise

Magazinele de electrocasnice care livrează la domiciliu rămân deschise FOTO Mediafax

Magazinele din mall-uri care livrează electronice şi electrocasnice şi la domiciliu nu vor fi închise, a anunţat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, potrivit Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suspendarea temporară a activităţii comerciale - potrivit alineatului 1 de la articolul care restrânge activitatea în mall-uri, ca să zic aşa, centrele comerciale, - nu se aplică vânzării produselor produselor electronice şi electrocasnice de către operatorii economici care asigură şi livrarea la domiciliul sau sediul cumpărătorului, cât şi vânzarea produselor şi serviciilor de optică medicală”, a precizat Vela, într-o declaraţie la sediul MAI.

Suspendarea temporară a activităţii comerciale în complexele de tip mall-uri a fost instituită prin ordonanţa militară numărul 2, emisă sâmbătă, 21 martie. De la aplicarea suspendării temporare a activităţii comerciale mai sunt exceptate şi magazinele alimentare, veterinare, farmaciile şi serviciile de curăţătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: