Fostul director tehnic din cadrul CFR SA Traian Preoteasa este noul şef CFR Marfă

Fostul director tehnic din cadrul CFR SA Traian Preoteasa este noul şef CFR Marfă

CFR Marfă

Conducerea societăţii CFR Marfă a fost preluată, începând de joi, de către fostul director tehnic din cadrul CFR SA Traian Preoteasa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al companiei după ce fostul director şi-a depus demisia.

”Începând cu data de 21 noiembrie 2019, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit în funcţia de director general provizoriu pe domnul Traian Preoteasa”, anunţă CFR Marfă, într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia fostului director general Marinică Voicu.

Traian Preoteasa este inginer, a lucrat de aproape 30 de ani în domeniul feroviar şi a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SA.

”De-a lungul carierei a ocupat pe rând diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018)”, precizează CFR Marfă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările