Fostul director tehnic din cadrul CFR SA Traian Preoteasa este noul şef CFR Marfă

0
0

Conducerea societăţii CFR Marfă a fost preluată, începând de joi, de către fostul director tehnic din cadrul CFR SA Traian Preoteasa.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al companiei după ce fostul director şi-a depus demisia.

”Începând cu data de 21 noiembrie 2019, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit în funcţia de director general provizoriu pe domnul Traian Preoteasa”, anunţă CFR Marfă, într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia fostului director general Marinică Voicu.

Traian Preoteasa este inginer, a lucrat de aproape 30 de ani în domeniul feroviar şi a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SA.

”De-a lungul carierei a ocupat pe rând diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018)”, precizează CFR Marfă.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite