Dedeman cumpără clădirile de birouri The Bridge. Tranzacţia a primit avizul Consiliului Concurenţei

Dedeman cumpără clădirile de birouri The Bridge. Tranzacţia a primit avizul Consiliului Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman preia companiile Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL şi The Bridge 3 Office Building SRL, care formează un complex de birouri în Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare.
 
Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL şi The Bridge 3 Office Building SRL activează pe piaţa serviciilor de închiriere de proprietăţi imobiliare cu destinaţie spaţii de birouri moderne, respectiv cu destinaţie comercială.
 
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: