Blue Air transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, în perioada 15 august – 30 septembrie

Blue Air transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, în perioada 15 august – 30 septembrie

Operatorul aerian low-cost Blue Air anunţă că va transfera pe aeroporturile din regiune toate zborurile de pe Aeroportul Internaţional Bacău, în perioada 15 august – 30 septembrie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma informării primite de la Administratia aeroportului Internaţional Bacău, referitoare la închiderea pistei în perioada 15 august – 30 septembrie 2020 ca parte a procesului de modernizare, Blue Air a decis transferul zborurilor pe aeroporturile din regiune. În acest sens, Blue Air a demarat negocierile cu acestea pentru a identifica cea mai bună variantă pentru pasageri.

„Vrem să-i asigurăm pe toţi pasagerii noştri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către şi dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile”, a declarat Cristian Buciu, Director Operaţiuni Blue Air.

Blue Air va informa, în mod activ, toţi pasagerii care au achizitionat deja bilete pentru zborurile Blue Air din şi către Aeroportul Internaţional Bacău. În cel mai scurt timp posibil, pe website-ul www.flyblueair.com, vor fi afişate toate detaliile necesare cu privire la aceste zboruri.

În acest moment, pasagerii din Bacău îşi pot rezerva călătoriile către cele cincisprezece destinaţii: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările