Elon Musk a deschis sucursala Tesla din România. Ce angajări anunţase

Elon Musk a deschis sucursala Tesla din România. Ce angajări anunţase

FOTO Arhivă

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, şi-a deschis sucursala din România prin intermediul căreia urmează să deschidă staţii Supercharger, în patru mari oraşe din ţară, scrie profit.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sucursala a fost denumită Tesla Motors Romania, fiind înfiinţată în urmă cu 12 zile, cu sediul social în clădirea Central Business Park din Bucureşti, relevă date prezentate de termene.ro, citate de profit.ro.

Tot în ianuarie, Tesla a extins lista oraşelor din România în care urmează să deschidă Supercharger şi să intre astfel oficial pe piaţa locală. Compania a decis atunci ca, alături de Bucureşti, anunţat anterior, să adauge Piteşti, Timişoara, Sibiu.

Primul Supercharger (tehnologie de încărcare rapidă pentru maşinile electrice) va fi deschis la Timişoara, în trimestrul I al acestui an, după care vor urma Bucureşti, Piteşti şi Sibiu, în trimestrul II al anului. 

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, Tesla anunţa că este în căutare de angajaţi pentru sucursala sa din România.

„Pentru că ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutăm să recrutăm un tehnician service care să se alăture noii noastre echipe din Bucureşti”, arată compania în primul dintr-o serie de anunţuri de angajare similare publicate pe site.

Tesla căuta să angajeze cinci persoane în Bucureşti, full-time: manager de magazin, consultant vânzări, manager de service şi doi tehnicieni pentru service. Anunţurile au fost postate în data de 14 decembrie.

Tesla arăta şi ce aşteaptă de la candidaţi: „Pentru a reuşi la Tesla, trebuie să fii energic, foarte organizat şi inteligent. Ar trebui să ai o pasiune pentru marcă şi abilitatea de a-ţi dezvolta abilităţile tehnice şi de a te dezvolta într-un mediu de echipă”.

Compania transmitea că aşteaptă CV-uri exclusiv în engleză.

În toamna anului 2019, Elon Musk, directorul general al Tesla, reitera că producătorul american de automobile electrice intenţionează să-şi extindă prezenţa pe majoritatea pieţelor din Europa de Est, dar la începutul anului 2020.

În martie 2019, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei staţii de încărcare Supercharger, în Bucureşti, Craiova şi Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările