Stiri despre turul romaniei

  46 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Turul României 2021 la ciclism va trece şi prin Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turul României 2021 la ciclism va trece şi prin Dâmboviţa

  Turul României, cel mai important eveniment ciclist internaţional din ţară în acest an, se va desfăşura, în perioada 31 august - 5 septembrie, pe un traseu de peste 800 km, se arată într-un comunicat, citat de news.ro.

 • HARTĂ: Instituirea zonei de promenadă şi „Turul României 2020” restricţionează circulaţia în centrul Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HARTĂ: Instituirea zonei de promenadă şi „Turul României 2020” restricţionează circulaţia în centrul Capitalei

  Până în data de 14.09.2020, în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 16.00 – 22.00, se restricţionează circulaţia autovehiculelor în unele perimetre din centrul Capitalei pentru instituirea unor zone de promenadă. În plus, pe 13 septembrie circulaţia pe Şos. Kiseleff va fi restricţionată pentru că va avea loc „Turul României 2020”.

 • Auchan vă invită la un stil de viaţă sănătos prin Turul României la ciclism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Auchan vă invită la un stil de viaţă sănătos prin Turul României la ciclism

  Auchan România, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa locală se alătură Federaţiei Române de Ciclism şi devine partenerul principal al Turului României la ciclism, propunându-şi să aducă cât mai aproape de publicul larg frumuseţile României, într-o armonie perfectă cu stilul de viaţă sănătos prin mişcare şi sport.

 • Raidul „Retromobil în Turul României” va poposi şi la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raidul „Retromobil în Turul României” va poposi şi la Satu Mare

  Şase maşini, fabricate în perioada 1931-1954, vor parcurge peste 2.300 de km şi vor ajunge la Satu Mare în data de 14 mai. Evenimentul intitulat „Retromobil în Turul României” este organizat de „Retromobil Club România”, în perioada 8-16 mai.

 • FOTO
VIDEO Băcăuanul Anton Duma va face 5 mii de kilometri pe bicicletă, pentru donaţii,
în sprijinul Centrului de Integrare a Tinerilor de la Betania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Băcăuanul Anton Duma va face 5 mii de kilometri pe bicicletă, pentru donaţii, în sprijinul Centrului de Integrare a Tinerilor de la Betania

  Anton Duma (48 de ani) din comuna băcăuană Faraoani a plecat astăzi, la ora 11, de la sediul Asociaţiei Betania din Bacău, într-un tur al României, în care va face 5 mii de kilometri. El doreşte să strângă de la oamenii cu suflet câte un euro pentru fiecare kilometru, iar suma o va dona la final Centrului de Integrare a Tinerilor, care are grijă de 28 de copii şi adolescenţi, proveniţi din familii devavorizate.

 • Florin Georgescu – cel care vede dincolo de limite, la TEDxBucharest 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Georgescu – cel care vede dincolo de limite, la TEDxBucharest 2013

  TEDxBucharest, 2013 aduce în faţa publicului o persoană remarcabilă - Florin Georgescu. Deşi este nevăzător, acesta a reuşit să privească dincolo de limite – a făcut turul României pe o bicicletă tandem, apoi s-a aventurat într-o experienţa şi mai provocatoare: a pedalat spre Jocurile Paralimpice până la Londra. Florin Georgescu priveşte înapoi cu mândrie.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Coana Miţa Biciclista" va însoţi caravana în Turul României

  Organizatorii Turului României din acest an au anunţat că după fiecare festivitate de premiere, în oraşele de sosire în fiecare etapă, spectatorii prezenţi vor avea ocazie de a vedea o reprezentaţie a spectacolului de teatru "Coana Miţa Biciclista".

 • Turul României 2012, de la Constanța la Marghita, prin Transalpina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turul României 2012, de la Constanța la Marghita, prin Transalpina

  Federația Română de Ciclism (FRC) a stabilit traseul ediției 2012 a Turului României. Caravana va pleca din Constanța, va urca în Bucovina, va trece munții, va trece prin Sighișoara și Rm. Vâlcea și se va încheia la Marghita.

 • VIDEO Turul României 2012 va include în traseu şi Transalpina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Turul României 2012 va include în traseu şi Transalpina

  În acest an, Turul României la ciclism va avea loc între 2 şi 9 iunie. Competiţia va figura din nou în calendarul Uniunii Internaţionale de Ciclism (UCI), având coeficientul 2,2. Se preconizează ca o etapă să se desfăşoare pe Transalpina, şoseaua aflată la cea mai mare altitudine din ţară.

 • Nechita, campionul român din exil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nechita, campionul român din exil

  După patru ani, „Mica Buclă“ are din nou un câştigător autohton. Deşi Andrei e stabilit în Italia, unde vrea să devină profesionist, concurează pentru România. Nechita (23 de ani) a preluat tricoul galben chiar în oraşul unde a crescut, Vaslui, şi a rezistat eroic pe Transfăgărăşan, în penultima etapă, decisivă pentru victorie.

 • Andrei Nechita are 19 de secunde avans după Transfăgărăşan!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Nechita are 19 de secunde avans după Transfăgărăşan!

  Final palpitant în Turul României la ciclism. Penultima etapă, de pe Transfăgărăşan, s-a încheiat cu victoria germanului Andreas Kesner (Profiline). Andrei Nechita (România tineret) şi-a păstrat tricoul galben, însă Ioannis Tamouridis (Tableware) este acum la 21 de secunde de el.

 • Nechita, la o etapă de victoria în Turul României.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nechita, la o etapă de victoria în Turul României.

  Germanul Andreas Kenser, de la formaţia Profiline, a câştigat etapa a VIII-a a Turului ciclist al României, desfăşurată, vineri, între localităţile Sibiu şi Bâlea Cascadă. Românul Andrei Nechita este în continuare lider la general cu o etapă înainte de finalul competiţiei.

 • Andrei Nechita cade, se ridică şi îşi apără tricoul galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Nechita cade, se ridică şi îşi apără tricoul galben

  Prima etapă cu adevărat dură din ediţia 2011 a Turului României la ciclism s-a consumat marţi, între Suceava şi Botoşani, cele două căţărări de categoria A lăsând urme atât fizice, cât şi din punct de vedere al moralului asupra cicliştilor. Bulgarul Vladimir Koev (Konya Torku) a câştigat, urmat de grecul Ioannis Tamouridis (Tableware). Cei doi atacă poziţia de lider deţinută în continuare de Andrei Nechita.

 • Nechita şi-a apărat tricoul galben, Koev a revenit în prim-plan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nechita şi-a apărat tricoul galben, Koev a revenit în prim-plan

  Greul abia încrepe în Turul României. Etapa de luni, desfăşurată între Vaslui şi Botoşani (149 km), a cuprins trei sprinturi şi patru căţărări de categoria C. Victoria i-a revenit olandezului Peter Merx, care nu are nicio legătură cu legendarul Eddie Merckx.

 • Un român a îmbrăcat tricoul galben după patru ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un român a îmbrăcat tricoul galben după patru ani

  Bucurie pentru organizatorii celei de-a 48-a ediţii a Turului României la ciclism, dar şi pentru spectatorii din Vaslui, care au asistat la sosirea în etapa a 3-a. Născut în vecinătatea oraşului moldav, unde are şi un apartament, Andrei Nechita este primul român care îmbracă tricoul galben după o pauză de circa patru ani.

 • Italienii au dominat prima etapă din Turul României la ciclism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italienii au dominat prima etapă din Turul României la ciclism

  În ciuda căldurii şi efortului depus la contratimpul de dimineaţă, participanţii la Turul României au rulat destul de tare mai ales în prima parte a primei etape, între Constanţa şi Brăila (184 km). Primele patru locuri au fost ocupate de italienii Christian Grazian, Andrea Margin (ambii de la Friuli), Fabio Masotti (San Marco Concrete) şi Marco Fuzas (Friuli). Lider al clasamentului general a devenit germanul Henrich Berger (Mazicon

 • Jivkov s-a impus în contratimpul de la Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jivkov s-a impus în contratimpul de la Mamaia

  Compatriotul câştigătorului, Vladimir Koev, a confirmat statutul de favorit şi a ocupat locul 3. Florin Saveliu este cel mai bine clasat român, pe 6. În jurul orei 14.00 se va da startul în prima eapă, Constanţa - Brăila. O femeie de la salubrizare a pătruns pe circuit, cu tot cu tomberon, chiar lângă locul de start-sosire în contratimpul de 8 km din Mamaia.

 • Koev este omul de bătut în Turul României la ciclism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Koev este omul de bătut în Turul României la ciclism

  Victorios anul trecut şi în 2004, Vladimir Koev încearcă să-şi apere  titlul în a 48-a ediţie a Turului României. Astăzi, la ora 9.00, la Mamaia are loc contratimpul, apoi caravana pleacă spre Brăila. România este reprezentată în „Mica Buclă” de lotul naţional de tineret, Tuşnad Cycling Team, Dinamo şi Mazicon.

 • VIDEO Turul ciclist al României revine la Sibiu şi pe Transfăgărăşan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Turul ciclist al României revine la Sibiu şi pe Transfăgărăşan

  La ediţia din acest an, a 48-a, din Turul României la ciclism s-au înscris echipe din 13 ţări. Traseul măsoară circa 1.400 de kilometri, ascensiunea la Bâlea Lac fiind inclusă în program. Sosirea este prevăzută în 11 iunie, la Bucureşti (zona Arcul de Triumf).

 • VIDEO Caravana Turului României revine pe Transfăgărăşan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Caravana Turului României revine pe Transfăgărăşan

  La ediţia din acest an, a 48-a, din Turul României la ciclism s-au înscris echipe din 13 ţări. Traseul măsoară circa 1.400 de kilometri, ascensiunea la Bâlea Lac fiind inclusă în program. Sosirea este prevăzută în 11 iunie, la Bucureşti (zona Arcul de Triumf).

Modifică Setările