Italianul Angelo Ciccone a câştigat prologul ediţiei 2010 a Turului României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul „Micii Bucle” s-a produs la Deva, contratimpul individual de 3 kilometri fiind disputat de doi rutieri care au fost departajaţi la sutimi de secundă, Dintre români cel mai bine s-a clasat Sipos Zoltan

Vremea n-a ţinut cu participanţii la ediţia cu numărul 47 a Turului României, vântul incomodându-i pe aceştia în timpul prologului desfăşurat pe şoseaua ce leagă Deva de Hunedoara, cu start din dreptul DHS.

Tricoul galben, de lider al cursei, a fost îmbrăcat de italianul Angelo Ciccone (GS San Marco Concrete Imet Caneva), care a terminat în acelaşi timp (3:21) cu grecul Ioannis Tamouridis (SP Tablewere) – departajarea a fost făcută de sutimile de secunde. Podiumul a fost completat de bulgarul Anghelov Hristomir (SKD / 3:22).

Dintre rutierii români cel mai bun loc (5) l-a ocupat Sipos Zoltan (18 ani), component al lotului naţional U23, care a acoperit cei trei kilometri în 3:24.

Locurile ocupate de alţi rutieri români: Daniel Anghelache (Mazicon) – locul 8 (3:27), Alexandru Ciocan (Dinamo Scorseze) – locul 9 (3:28), Eduard Novak (Tuşnad) – locul 22 (3:32), Răzvan Jugănaru (Dinamo Scorseze) – locul 24 (3:33)..

Prima etapă este programată astăzi (luni, 7 iunie), între Alba Iulia şi Tg. Mureş, pe distanţa a 118 km. Vor avea loc două sprinturi, la Aiud şi Iernut, precum şi o căţărare de categoria C. Sosirea este prevăzută în jurul orei 16.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite