Stiri despre sapunaru

  137 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contra, convocat din vacanţă la naţională!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contra, convocat din vacanţă la naţională!

  Din cauza accidentării lui Săpunaru, Răzvan Lucescu a apelat la o soluţie extremă pentru meciurile de calificare la Euro 2012 cu Albania şi Belarus. Ghinioanele s-au ţinut lanţ pentru selecţioner în weekend. El a pierdut trei jucători convocaţi iniţial, fiind nevoit să-i înlocuiască cu alţii.

 • Bun ca vinul de Porto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bun ca vinul de Porto

  Cristi Săpunaru a început sezonul cu dreptul în Portugalia. Românul a câştigat Supercupa, după ce Porto a bătut-o pe Benfica Lisabona cu 2-0. Fundaşul român a avut o evoluţie bună, dar a părăsit terenul accidentat în minutul 74, după ce a fost călcat de un adversar.

 • VIDEO: Săpunaru a cucerit Supercupa Portugaliei!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Săpunaru a cucerit Supercupa Portugaliei!

  Cristian Săpunaru a fost titular la FC Porto şi a reuşit să cucerească Supercupa Portugaliei după victoria cu 2-0 (1-0) obţinută în faţa rivalilor de moarte, Benfica Lisabona.

 • Viaţa fără Sandu Neagu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa fără Sandu Neagu

  La o lună şi jumătate de la dispariţia fostului internaţional, soţia şi cei doi copii încă nu şi-au găsit un acoperiş deasupra capului. Sandu Neagu a plecat dintre noi la vârsta de 61 de ani. A lăsat în spate un băieţel care vrea să-i calce pe urme, dar care deocamdată visează la o garsonieră.

 • Săpunaru şi alţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săpunaru şi alţii

  Rapid şi-a arătat adevărata valoare abia la meciul cu Timişoara. Atunci a avut  pentru prima oară trei jucători care completau găurile echipei: Săpunaru, Varga şi Bălan.

 • Copos reface echipa în jurul lui Săpunaru!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copos reface echipa în jurul lui Săpunaru!

  Patronul vrea să formeze o trupă solidă cu rapidişti pursânge. Prima ţintă? Fotbalistul venit de la Porto. Un alt motiv pentru care finanţatorul „vişiniilor“ vrea să-i prelungească împrumutul fundaşului este acela că Andone şi-a condiţionat rămânerea în Giuleşti de păstrarea jucătorilor importanţi.

 • Măcelarul şi Vulgarul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măcelarul şi Vulgarul

  Rapid nu  joacă rău. Rapid nu e o echipă de mumii. Şi, totuşi, pierde pe final cu 0-1.

 • Săpunaru intră cu Universitatea Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săpunaru intră cu Universitatea Craiova

  „Săpun“ a fost suspendat pentru şase luni, în urma incidentelor petrecute după meciul Porto - Benfica, din 20 decembrie 2009, când a lovit un reprezentat al forţelor de ordine.

 • Rapid debutează fără noile achiziţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rapid debutează fără noile achiziţii

  Giuleştenii nu vor putea conta în primul meci al returului de campionat pe serviciile jucătorilor transferaţi în acest intersezon: Săpunaru, Ilie Iordache şi letonul Edgar Gauracs.

 • Pulhac, la Valladolid! - Revista presei sportive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pulhac, la Valladolid! - Revista presei sportive

  Presa sportivă de astăzi scrie despre plecarea lui Pulhac de la Dinamo, intenţia lui Becali de a-l aduce pe Varga la Steaua sau conflictul dintre Niculae şi Niculescu. Printre alte subiecte, Becali l-ar fi vrut pe Săpunaru, iar Egiptul este campioană a Africii.

 • Săpunaru s-a înţeles pentru şase luni cu Rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săpunaru s-a înţeles pentru şase luni cu Rapid

  George Copos a reuşit să facă un alt transfer profitabil în această pauză de iarnă. Patronul din Giuleşti l-a împrumutat de la FC Porto pe Cristi Săpunaru până în vară.

 • Procedură disciplinară împotriva lui Săpunaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procedură disciplinară împotriva lui Săpunaru

  Cluburile FC Porto şi Benfica, jucătorii Hulk şi Cristian Săpunaru şi arbitrul întâlnirii de pe „Da Luz", Lucilio Baptista, fac subiectul unor proceduri disciplinare demarate de Liga Portugheză în cazul „Tunelul".

 • Săpunaru a bătut un agent de pază în Portugalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săpunaru a bătut un agent de pază în Portugalia

  Doar rezervă pentru FC Porto, care a pierdut la Lisabona, 0-1, derby-ul cu Benfica, fostul rapidist şi-a ieşit din fire după meci, în drumul spre vestiare. Conform ediţiei online a ziarului „Record”, „Brazilianul Hulk şi fundaşul dreapta Săpunaru au schimbat replici dure cu un agent de pază, fiind raportate şi câteva lovituri”.

Modifică Setările