Rapid îl apără pe Săpunaru: Dan Șucu, avertisment înfiorător

0
Publicat:

Așa cum era de așteptat, giuleștenii au reacționat vehement pentru a-l apăra pe Cristi Săpunaru, după cele întâmplate, sâmbătă seară, la Târgu Jiu.

Dan Șucu, revoltat de organizarea meciului Craiova - Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul
Dan Șucu, revoltat de organizarea meciului Craiova - Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul

„Nu văd de ce s-ar alege Săpunaru cu o suspendare. O să facem o plângere, nu văd ce căutau în zona vestiarelor oameni care n-au de ce să fie acolo. Poate Cristi putea să se abțină, să nu cedeze, când a fost provocat, chiar dacă persoanele respective n-ar fi trebuit să fie acolo“, spus acționarul Victor Angelescu, la Pro Arena.

Celălalt om din fruntea clubului, Dan Șucu, a fost la fel de vehement, în dialog cu prosport.ro: „Trebuie să vedem ceea ce a fost cel mai grav: lipsa securității fotbaliștilor! Vorbim de o zonă în care n-au ce căuta alte persoane, care n-au legătură oficială cu meciul. Dacă sunt și câțiva bețivi pe acolo, e deja o problemă. Acolo se putea repeta cazul lui Marian Cozma“.

Șucu a făcut astfel referire la tragicul incident, petrecut în 2009, când fostul handbalist a fost ucis într-un club de noapte, la Veszprem (Ungaria). Cozma a fost atacat de un grup de trei indivizi de etnie rromă, fiind înjunghiat inclusiv în inimă.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri