Super transfer realizat de Rapid Bucureşti! Un fost jucător al echipei naţionale s-a întors în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sapunaru

Proaspăt promovat în primul eşalon fotbalistic, clubul FC Rapid a anunţat, duminică, revenirea lui Cristian Săpunaru la gruparea de sub Podul Grant

Fundaşul în vârstă de 37 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de gruparea turcă Kayserispor.

"E un moment pe care l-am aşteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidişti, oameni care îşi doresc performanţa şi care fac lucrurile foarte profesionist. Visul meu era acela de a juca din nou pe Giuleşti şi abia aştept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniţi, şi împreună cu suporterii să redevenim ce am fost", a declarat jucătorul.

Este pentru a patra oară când Săpunaru semnează cu Rapid Bucureşti, după ce a mai jucat la gruparea giuleşteană în iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iulie 2010 şi februarie 2015 - septembrie 2015. 

De-a lungul carierei, Săpunaru a mai jucat pentru FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto (împreună cu care a câştigat inclusiv Europa League, în 2011), Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra, Denizlispor şi Kayserispor. Apărătorul a adunat şi 36 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care nu a reuşit  să înscrie. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite