DNA bau bau: Gigi Becali atacă titlul cu procurorii anticorupţie. Patronul Stelei bagă frica în adversarii Astrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Giurgiuvenii au rezolvat locul 1, în proporţie de 99%, şi latifundiarului nu i-a rămas decât o singură soluţie: să dea din gură pentru a readuce echipa în lupta pentru un titlu.

Gigi Becali a schimbat antrenorul, a investit în transferuri şi l-a readus pe Mihai Stoica lângă echipă în încercarea de a câştiga campionatul. 

Cum aceste mutări au eşuat, patronului Stelei nu i-a rămas deâct o singură soluţie: să dea din gură pentru a readuce echipa în lupta pentru un titlu care e în drum spre Giurgiu. 

Astra are nevoie de patru puncte din cele trei jocuri rămase, cu Târgu-Mureş (deplasare), Dinamo (acasă) şi Pandurii (deplasare), pentru a-şi adjudeca locul 1. Gigi Becali vrea să fie sigur că, în aceste partide, adversarii giurgiuvenilor vor „muri“ pe teren. De aceea, latifundiarul a vorbit la sport.ro cu un scop precis: să-i facă pe cei de la Târgu-Mureş şi Pandurii să joace de frică.

„Marius Constantin e prieten cu Şumudică“  

„Cred că nimeni nu-şi permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă cineva bate apropouri, că te aduc la mine, ca te duc în Liga Campionilor, DNA înregistrează tot. Şi se pot întâmpla multe, chiar acte de corupţie“, şi-a început Becali discursul ameninţător, referindu-se la faptul că tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, îl tot ofertează pe Mutu de la ASA Târgu-Mureş.

Patronul Stelei a şi dat numele fotbalistului despre care bănuieşte că nu şi-ar apăra corect şansele în partida cu Astra: „De la ASA e un singur jucător care ar avea duşmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Şumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alţi jucători. Le transmit ca să înţeleagă şi ei şi toată lumea că DNA e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA stă cu lupa şi înregistrează totul“.

Fără a rosti numele lui Săpunaru, Becali l-a acuzat şi pe acesta că ar încerca să înlesnească victoria Astrei în meciul cu Pandurii: „Mai e un jucator de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Ştiu nişte lucruri şi le ştiu sigur pentru că mi le-au spus unii oameni. N-am vrut să fac public totul, dar acum vă spun. Să înţeleagă unul de la ASA si unul de la Pandurii că sunt vizaţi şi ascultaţi cu toate mijloacele tehnice!“.

Gigi, condamnat în dosarul „Valiza“

Becali îi ameninţă acum pe alţii cu DNA după ce, în iunie 2013, el însuşi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza“. În mai 2008, înainte de ultima etapă, Becali şi-a trimis asociatul, pe Teia Sponte, la Cluj, cu suma de 1,7 milioane de euro. Banii erau pentru jucătorii de la „U“ Cluj care ar fi trebuit să încurce CFR, astfel încât Steaua să ia titlul. Planul a eşuat însă: Sponte a fost prins cu banii de procurorii anticorupţie, CFR a luat titlul, Becali a fost condamnat la închisoare, iar suma de 1,7 milioane de euro a fost confiscată de DNA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite