Stiri despre oslo

  171 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV O tânără româncă din Oslo, îngrozită de atentate: „Am fost în zona exploziei cu puţin timp înainte!“ GALERII FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV O tânără româncă din Oslo, îngrozită de atentate: „Am fost în zona exploziei cu puţin timp înainte!“ GALERII FOTO

  Elena Botoşineanu, o constănţeancă de 25 de ani, se află în Oslo şi relatează pentru cititorii „Adevărul“ care este starea de spirit din capitala Norvegiei lovite brutal de atentate. Tânăra trăieşte în Oslo de câteva luni şi a fost în zona atacată cu puţin timp înainte de deflagraţia ce a produs morţi şi răniţi.

 • Atac terorist în Oslo? Norvegia lovită în cel mai de preţ dar al ei: inocenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atac terorist în Oslo? Norvegia lovită în cel mai de preţ dar al ei: inocenţa

  Presa internațională, împreună cu lideri politici și analiști din întreaga lume, au folosit deja, în repetate rânduri, termenii de "teroare", "9/11" și numele "Al-Quaeda" în descrierile lor despre exploziile care au avut loc astăzi în capitala Norvegiei, Oslo. "Trebuie să fim foarte atenți cu astfel de speculații excesive", spun comentatorii. Dar dacă se dovedește a fi acesta un atac terorist, cum vor resimți norvegienii&

 • VIDEO FOTO Teroare în Norvegia. Dublu atac terorist soldat cu cel puţin 90 de morţi şi zeci de răniţi UPDATE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Teroare în Norvegia. Dublu atac terorist soldat cu cel puţin 90 de morţi şi zeci de răniţi UPDATE

  Haos în centrul oraşului Oslo, după ce două explozii puternice s-au produs, vineri, în apropiere de sediul Guvernului norvegian, în urma cărora au murit zeci de persoane. La puţin timp după aceste atentate, un bărbat deghizat în poliţist a deschis focul, la o şcoală de vară a tineretului din Partidul Laburist din Norvegia de pe insula Utoya, de la periferia capitalei norvegiene.

 • Atentat cu bombă la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentat cu bombă la Oslo

  Cel puţin doi oameni au murit şi alte zeci au fost răniţi în urma unor explozii puternice produse ieri după-amiază în apropierea Guvernului norvegian şi a biroului primului-ministru. Poliţia a anunţat că deflagraţiile au fost provocate de o bombă, cel mai probabil aflată într-o maşină. Presa norvegiană, care citează surse din poaliţie, vorbeşte despre un atentat terorist de proporţii.

 • Cioroianu despre atentatul din Oslo:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioroianu despre atentatul din Oslo: "E surprinzător"

  Fostul ministru de externe Adrian Cioroianu a catalogat drept "surprinzător" atentatul ce a avut loc vineri în centrul capitalei norvegiene Oslo, dat fiind faptul că Norvegia a fost prezentă pe harta diplomatică a relaţiilor dintre Israel şi lumea arabă. Cu toate acestea, istoricul român crede că organizaţiile teroriste musulmane s-ar putea afla în spatele acestui atac fără precedent, datorită antecedentelor lor.

 • Chişinăul ocupă ultimul loc din Europa după costurile vieţii pentru expaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chişinăul ocupă ultimul loc din Europa după costurile vieţii pentru expaţi

  Capitala Republicii Moldova se situează pe locul 78 din Europa, în timp ce la nivel mondial se află pe poziţia 221, mai jos cu 11 locuri în topul celor mai scumpe oraşe pentru angajaţii relocaţi de companiile străine, potrivit unui studiu al companiei britanice de consultanţă ECA International.

 • Blănurile, interzise la Săptămâna Modei de la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blănurile, interzise la Săptămâna Modei de la Oslo

  Norvegia este prima ţară care interzice prezentarea hainelor fabricate din blana animalelor la Săptămâna Modei de la Oslo, un eveniment a cărui primă ediţie din 2011 va avea loc în luna februarie, scrie site-ul de modă Ecouterre, citat de „The Huffington Post“.

 • Dosarul „Flota“,poveste fără sfârşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „Flota“,poveste fără sfârşit

  Una dintre cele mai mediatizate afaceri ale ultimilor 20 de ani este departe de a fi un subiect închis, astfel încât să nu mai rămână loc de interpretări. Dosarul „Flota" a intrat în istorie ca unul dintre cele mai controversate cazuri penale. Motivele sunt mai multe. Unul ar fi că principalul acuzat este Traian Băsescu, un personaj a cărui ascensiune politică  l-a transformat obligatoriu într-o ţintă.

 • VIDEO Nobelul Păcii pentru disidentul chinez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nobelul Păcii pentru disidentul chinez

  Profesorul Liu Xiaobo a fost condamnat în 2009 la 11 ani de închisoare pentru că a cerut un sistem pluripartinic şi organizarea de alegeri libere în China. Disidentul nu-şi va putea ridica premiul, de aproape un milion de euro, care va fi înmânat la Oslo, la 10 decembrie.

 • VIDEO Germania a câştigat Eurovision 2010, România a luat locul 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Germania a câştigat Eurovision 2010, România a luat locul 3

  Germania ia trofeul Eurovision 2010. România a câştigat locul trei, una din cele mai bune performanţe de până acum. Trofelul i-a fost înmânat reprezentantei Germaniei, Lena, de către Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision 2009. Germania a câştigat cu 246 de puncte.

 • VIDEO Eurovision 2010, la start/ Lista pieselor din prima semifială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Eurovision 2010, la start/ Lista pieselor din prima semifială

  După ce ieri la Oslo a avut loc cu fast deschiderea oficială, astăzi începe în fapt cea de-a 55-a ediţie Eurovision. Atât prima semifinală, cea de astăzi, cât şi cea de-a doua semifinală, la care participă şi reprezentanţii României, de joi şi finala de sâmbătă, pot fi urmărite în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

 • Paula şi Ovi, start bun în săptămâna Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula şi Ovi, start bun în săptămâna Eurovision

  Reprezentanţii României au fost asaltaţi de presa europeană la petrecerea de deschidere a concursului. Cea de-a 55-a ediţie începe în această seară cu prima semifinală. Paula şi Ovi vor evolua joi, 27 mai, în cea de-a doua semifinală.

 • Pianul Paulei şi al lui Ovi, pe gustul publicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianul Paulei şi al lui Ovi, pe gustul publicului

  Reprezentanţii României la Eurovision au avut ieri cea de-a doua repetiţie oficială pe stadionul Telenor Arena din Oslo. Publicul şi jurnaliştii şi-au manifestat admiraţia pentru pianul transparent, dublu, din care ies flăcări, al Paulei Seling şi al lui Ovi.

 • Paula Seling şi Ovi, cuceriţi de magia capitalei Norvegiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Seling şi Ovi, cuceriţi de magia capitalei Norvegiei

  În Oslo, oraşul care găzduieşte Eurovision 2010, obsesia nordicilor pentru rigoare şi curăţenie contrastează cu „exotismul“ adus de imigranţi. Capitala Norvegiei poate reprezenta cu uşurinţă visul îndeplinit al unui european. La fel a fost şi pentru Ovi, acum 15 ani, când s-a mutat în Norvegia.

Modifică Setările