Stiri despre migdale

  67 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai sănătoase tipuri de nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai sănătoase tipuri de nuci

  Nucile sunt necesare pentru o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată şi ar trebui mâncate în fiecare zi. Acestea sunt surse importante de grăsimi monosaturate (bune), care scad riscul de afecţiuni cardiovasculare. Nucile, dacă alegi tipul corect, sunt un izvor de proteine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale pentru starea generală de sănătate.

 • Cele mai sănătoase alimente pentru inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai sănătoase alimente pentru inimă

  Alimentaţia nesănătoasă poate avea efecte surprinzătoare asupra organismului tău, fiind un factor de risc ce duce la apariţia bolilor cardiovasculare. Ei bine, unele alimente îţi pot oferi tot de ce ai nevoie pentru o inimă sănătoasă.

 • Topul alimentelor antifoame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul alimentelor antifoame

  Mănâncă inteligent prin alegerea alimentelor bogate în substanţe nutritive care oferă o senzaţie de saţietate pentru o perioadă mai lungă decât cele obişnuite. Se spune despre ele că acţionează ca o pastilă împotriva foamei.

 • Gutuile cresc colesterolul
bun din corp şi ajută digestia. Ce alimente sunt bogate în fibre şi nutrienţi care au acelaşi
efect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gutuile cresc colesterolul bun din corp şi ajută digestia. Ce alimente sunt bogate în fibre şi nutrienţi care au acelaşi efect

  Alimentaţia este unul dintre factorii-cheie pentru un organism sănătos şi un sistem imunitar puternic. Odată cu noul anotimp care bate la uşă, este important să acordăm atenţie alimentaţiei noastre şi să includem în dietă alimente care să împiedice formarea colesterolului rău (LDL) prin creşterea nivelului de colesterol bun (HDL).

 • Plante-remediu împotriva anemiei. Cum se prepară cea mai bună băutură tonică, eficientă pentru stări de leşin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante-remediu împotriva anemiei. Cum se prepară cea mai bună băutură tonică, eficientă pentru stări de leşin

  Cu toate că fierul se găseşte atât în produse de origine animală (ficat, carne, peste, ouă), cât şi în cereale, legume, leguminoase, pâine şi fructe, elementul chimic considerat principalul aliat în lupta cu anemia este mult mai bine absorbit de organism dacă provine din produse de origine animală decât din cele vegetale. Există totuşi o serie plante eficiente în combaterea anemiei.

 • Secretele reţetelor de primăvară pentru siluete perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele reţetelor de primăvară pentru siluete perfecte

  Indiferent de anotimp, orice doamnă şi domnişoară este preocupată de siluetă. Iată câteva reţete ideale pentru un corp de invidiat în această primăvară. Cu ingrediente naturale, acestea sunt foarte uşor de pregătit.

 • Tratamente naturiste pentru normalizarea tensiunii arteriale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste pentru normalizarea tensiunii arteriale

  Atunci când ai tensiune mai mică decât 90/60 se instalează hipotensiunea arterială. Îţi dă simptome precum stare de leşin, vedere înceţoştă, dureri de cap, ameţeli, slăbiciune. Reemediile naturale îţi sunt de ajutor.

 • Cea mai simplă reţetă de lapte de migdale. Când nu este indical să-l oferim şi copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai simplă reţetă de lapte de migdale. Când nu este indical să-l oferim şi copiilor

  Dintre toate sortimentele de lapte vegetal, cel de migdale este considerat de mulţi cel mai gustos. Savurosul preparat este şi foarte uşor de obţinut acasă. Este bogat în proteine, are puţine calorii şi poate înlocui laptele de vacă. La copii însă se recomandă ceva mai multă prudenţă şi trebuie cântărite judicios avantajele şi dezavantajele acestei substituiri.

 • Cele mai bune fructe oleaginoase pentru slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune fructe oleaginoase pentru slăbit

  Dacă în acest an ţi-ai propus să slăbeşti, mănâncă sănătos şi include în dietă oleaginoasele. Numeroase cercetări au demonstrat că acestea previn îngrăşarea odată cu înaintea în vârstă datorită acizilor graşi mononesaturaţi pe care-i conferă.

 • Tort cu cacao şi migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort cu cacao şi migdale

  Ce poate fi mai irezistibil decât o felie de tort de cacao cu migdale? Încearcă reţeta de mai jos şi vei vedea că nu poţi să rezişti ispitei dulci.