Stiri despre masa

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Cum arată un restaurant construit în apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum arată un restaurant construit în apă

  Villa Escudero, unul dintre cele mai celebre complexe turistice din Filipine, şi-a căpătat faima pe plan mondial datorită unui reustaurant deschis la capătul unei cascade.

 • Sarmale, cârnaţi şi cozonac pentru alexăndrenii asistaţi social
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarmale, cârnaţi şi cozonac pentru alexăndrenii asistaţi social

  Aproximativ 350 de alexăndreni consideră, în acest moment, Cantina Socială singurul mijloc de a supravieţui în condiţii decente. Şi pentru a le oferi o masă bogată de Crăciun, Primăria Alexandria a decis şi chiar le-a oferit oamenilor nevoiaşi produse tradiţionale româneşti.

 • Tragedie în ziua de Crăciun: A murit înecată cu friptură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedie în ziua de Crăciun: A murit înecată cu friptură

  Nenorocirea a lovit o familie din satul Viroaga, comuna Cerchezu: o femeie a murit chiar în timp ce se ospăta, împreună cu familia sa din bucatele tradiţionale de Crăciun. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

 • De Sărbători, ridică-te de la masă după ce mănânci!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Sărbători, ridică-te de la masă după ce mănânci!

  De Crăciun şi de Anul Nou ne îngrăşăm cel mai mult. Cauza principală este că aproape întreaga vacanţă ne-o petrecem la masă şi, din acest motiv, nici nu rezistăm tentaţiilor culinare numeroase, atrag atenţia specialiştii.

 • Atenţie la ce şi cât mâncaţi! Medicii ne recomandă prudenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la ce şi cât mâncaţi! Medicii ne recomandă prudenţă

  Pentru că este o zi specială în viaţa oricărui om, în fiecare familia masa plină de bunătăţi preparate din carne de porc nu se strânge astăzi. Oamenii mănâncă mai mult ca de obicei în această zi Sfântă. Este Ziua Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos, zi cu o mare încărcătură sufletească pentru creştini.

 • Reţetele Marianei: Cârnaţi tradiţionali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetele Marianei: Cârnaţi tradiţionali

  În fiecare weekend, „bucătarul-şef“ al revistei „Click! Poftă bună!“, Mariana, te va încânta cu câte o reţetă delicioasă de pe blogul ei, www.retetelemarianei.ro.

 • Mâncare ca-n poveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncare ca-n poveşti

  „Mami, mami, te rog, mami, vreau să mă mai joc un pic!“, o roagă pe gospodină năzdrăvanul de pitic. „Hai, c-o să te joci pe urmă, vino imediat la masă!". Pagini realizate în colaborare cu  Click! Poftă bună!

 • Chimia mesei de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chimia mesei de Crăciun

  Cum se reflectă chimia în prepararea mesei festive de Crăciun sau cum poţi schia la tropice sunt câteva dintre problemele pe care le va explica Alexandra Csavdari,  conferenţiar universitar doctor la Facultatea de Chimie, în cadru prelegerii  “Chimia de Crăciun”.

 • REVELION 2012 Vezi la ce preţuri poţi petrece şi ce meniuri oferă de Revelion restaurantele din Galaţi FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVELION 2012 Vezi la ce preţuri poţi petrece şi ce meniuri oferă de Revelion restaurantele din Galaţi FOTO

  Mai sunt doar trei săptămâni până la Anul Nou, iar restaurantele din Galaţi au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru petrecerea de Revelion. Ofertele sunt interesante - şi cu 15-20% mai ieftine decât anul trecut - însă muşterii nu se prea înghesuie. Cel mai ieftin Revelion costă 140 lei (plătibili în tranşe!), iar cel mai scump - 230 lei.

 • Începe Postul Crăciunului. Află aici cum poţi prepara delicii de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe Postul Crăciunului. Află aici cum poţi prepara delicii de post

  Românii ortodocşi şi greco catolici mănâncă astăzi ultima masă „de dulce” înaintea Sărbătorii Naşterii Domnului. Postul Crăciunului începe în data de 14 noiembrie, durează şase săptămâni şi a fost rânduit de biserică pentru a-i pregăti pe credincioşi pentru marea sărbătoare a Naşterii Mântuitorului Isus Hristos.

 • Crononutriţia îţi dă ora exactă în dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crononutriţia îţi dă ora exactă în dietă

  Beneficiem la maximum de calităţile unor alimente dacă le mâncăm în anumite momente ale zilei. Aplicând principiile nutriţiei în funcţie de momentul zilei, poţi fi mai sănătos, mai zvelt şi mai plin de energie!

 • A găsit hoţul ascuns sub masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A găsit hoţul ascuns sub masă

  O femeie din Drăgăneşti Vlaşca a descoperit un hoţ în locuinţa sa, ascuns chiar sub masă. În timp ce femeia a ieşit afară să ceară ajutor, hoţul a fugit cu electrocasnicele din bucătărie şi cu banii găsiţiîn casă. A fost prins în aceeaşi zi de poliţişti, iar bunurile au fost restituite femeii.

 • La masă cu Regii lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La masă cu Regii lumii

  Sunt pe lumea asta cărţi pe care îţi vine să le mănânci de plăcere.

 • Turismul românesc, doar casă şi masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turismul românesc, doar casă şi masă

   În loc de proiecte de vacanţă, multe firme oferă celor interesaţi în cel mai bun caz doar hoteluri confortabile şi restaurante bune. Firmele autohtone de turism trebuie să-şi profesionalizeze angajaţii şi să-şi diversifice serviciile, dacă vor să aibă un viitor, este concluzia unui studiu recent.

 • Constanţa: Atenţie la masa de Paşte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Atenţie la masa de Paşte!

  Aţi ţinut postul Paştelui, sau poate nu, oricum aveţi grijă ce şi cât mănâncaţi în perioada sărbătorilor. Abuzurile alimentare după un post prelungit vă pune sănătatea în pericol.

 • Iaşi: Cine ciocneşte primul ou roşu? Află şi alte tradiţii pentru noaptea de Înviere şi prima zi de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Cine ciocneşte primul ou roşu? Află şi alte tradiţii pentru noaptea de Înviere şi prima zi de Paşte

  La sate, lumina Învierii se ia dintr-un foc aprins lângă biserică. Bucatele sfinţite în biserică sunt consumate prima dată în cimitir, lângă mormântele rudelor.  La plecare, în pământul de pe mormânt este băgat un ou încondeiat cu motivul „calea rătăcită" pentru ca sufletul celui dispărut să nu găsească drumul către casă.

 • Masă pentru nevoiaşi la bisericile din oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masă pentru nevoiaşi la bisericile din oraş

  Primăria Alexandria şi Restaurantul „ Casa Papacip”  au organizat şi în acest an, în preajma sărbătorilor pascale, o masă pentru alexăndrenii fără posibilităţi materiale.

 • FOTO Zeci de tulceni se calcă în picioare pentru o masă de post oferită gratuit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Zeci de tulceni se calcă în picioare pentru o masă de post oferită gratuit!

  O firmă a împărţit printre tulceni pliante pentru a-i invita la o prezentare de produse. Firma promite premii (radioator electric, câte 5 kilograme de alimente), dar şi o masă de post pentru cei care participă. De câteva ore, zeci de tulceni stau la coadă pentru a vedea dacă pot câştiga ceva.

 • Masa de Paşte a vasluienilor, condimentată cu economie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masa de Paşte a vasluienilor, condimentată cu economie

  Oamenii se plâng că nu-şi mai permit să facă aceleaşi ospeţe de sărbătorile pascale ca în anii din urmă. Vasluienii dau vina pe sărăcie şi pe preţurile la alimente care au luat-o razna în ultima perioadă pentru buzunarele lor, spun oamenii.

Modifică Setările