Stiri despre libido

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimentele care cresc dorinţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care cresc dorinţa sexuală

  Există alimente care cresc apetitul sexual şi astfel te ajută să îmbini două plăceri: de a mânca şi de a face sex. Iată o parte din aceste alimente.

 • Stresul ucide viaţa sexuală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul ucide viaţa sexuală!

  Stresul este ”ucigaşul” numărul 1 când vine vorba de libido, sugerează noile cercetări. Un sondaj realizat pe 2.066 de adulţi din Marea Britanie a arătat că 45% dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres.

 • Plante care cresc libidoul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante care cresc libidoul

  Lipsa apetitului sexual poate fi cauzată de mulţi factori. Poate să fie comunicarea proastă, continua schimbare a nivelurilor hormonale şi stresul – ăştia sunt cei mai des întâlniţi factori. Chiar dacă, la început, nu-i dai prea multă importanţă, totuşi, asta va ajunge să-ţi afecteze relaţia într-un mod care o să-ţi scape de sub control.

 • Ce ucide libidoul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ucide libidoul

  Ne-am obişnuit să credem că testosteronul e un hormon tipic masculin şi că estrogenul e tipic feminin. E, nu e chiar aşa. Adevărul e că ambele sexe au ambele tipuri de hormoni. Un dezechilibru ar provoca, la bărbaţi, creşeterea sînilor iar la femei – păr facial. Asta are legătură şi cu libidoul. Mai jos sunt câteva alimente care-ţi sabotează libidoul fără ca tu să ai habar!

 • Motivele pentru care dispare apetitul sexual la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care dispare apetitul sexual la femei

  Într-o relaţie, sexul joacă un rol important mai ales în primii ani. Atât femeile, cât şi bărbaţii se pot confrunta cu scăderea apetitului sexual de-a lungul anilor. Iată ce contribuie la reducerea libidoului la femei!

 • Ce afecţiuni îţi afectează viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afecţiuni îţi afectează viaţa sexuală

  Netratate, anumite boli sau dezechilibre apărute în organism îţi pot influenţa în mod negativ relaţia de cuplu. Este vorba despre afecţiunile cardiovasculare, infecţii, dar acestea nu sunt singurele.

 • Cum să îţi creşti performanţa sexuală vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să îţi creşti performanţa sexuală vara

  În cazul în care te confrunţi cu probleme sexuale în viaţa de cuplu, ţine cont de aceste mici ponturi pentru a-ţi creşte performanţele sexuale vara asta!

 • Trucuri pentru creşterea potenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru creşterea potenţei

  Remediile naturiste cu efect afrodiziac îţi pot fi de folos pentru bărbaţii care se confruntă cu reducerea libidoului  sau cu ejacularea prematură cauzată de bolile cardiovasculare sau de unele medicamentele luate pentru bolile cronice.

 • Ce alimente îţi asigură o viaţă sexuală mai bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente îţi asigură o viaţă sexuală mai bună

  Din păcate, te vezi nevoit să recunoşti că în dormitor lucrurile nu se întâmplă aşa cum vezi în filme. Practic, actul sexual nu este chiar ceea ce-ţi doreşti şi, de aceea, simţi că este necesar  să-ţi „condimentezi“ puţin viaţa sexuală.

 • Ţi-ai pierdut pasiunea în dormitor? Ele ţi-o redau!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţi-ai pierdut pasiunea în dormitor? Ele ţi-o redau!

  Sunt o mulţime de factori care pot influenţa libidoul, iar dieta se numără printre ei. Ciocolata, avocado şi smochinele sunt doar câteva dintre alimentele care-ţi pot readuce dorinţa sexuală.

 • Ţi-ai pierdut apetitul sexual? Remedii care schimbă situaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţi-ai pierdut apetitul sexual? Remedii care schimbă situaţia

  Medicamente contra alergiilor sau hipertensiunii, stresul, carenţa de fier, dezechilibrul hormonal sunt doar câteva dintre posibilele cauze ale libidoului redus. Pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală, caută rezolvarea la medic şi foloseşte, totodată, o serie de plante sau alimente cu efect afrodiziac.

 • Totul despre sex: Ce e normal şi ce nu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre sex: Ce e normal şi ce nu?

  Eşti preocupată de libidoul scăzut sau de faptul că sexul nu mai este atât de extraordinar ca la începutul relaţiei cu soţul tău? Mulţi factori pot afecta dorinţa de a face sex, cum ar fi vârsta, stresul sau efectele adverse ale unor medicamente.