Cum să îţi creşti performanţa sexuală vara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care te confrunţi cu probleme sexuale în viaţa de cuplu, ţine cont de aceste mici ponturi pentru a-ţi creşte performanţele sexuale vara asta!

O viaţă sexuală activă aduce extrem de multe beneficii în viaţa de cuplu. În cazul în care observi că partenerul nu este mulţumit, sau îţi doreşti o schimbare, atunci este momentul să acţionezi. Iată care sunt paşii pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Sportul are legătură cu sexul

Beneficiile oferite de mişcarea efectuată constant se resimt asupra întregului organism de la suflet până la corp. Orice activitate care ajută la accelerarea pulsului îţi va îmbunătăţi atât condiţia fizică, starea de sănătate cât şi performanţele sexuale. Chiar dacă şi sexul ajută la accelerarea pulsului, exerciţiile fizice constante te ajută să îţi lucrezi musculatura, să îţi menţii inima în formă şi să te bucuri de un libidou crescut.

Alimentaţia bat-o vina

Un rol extrem de important în viaţa ta de care este imperios necesar să ţii cont este alimentaţia. Anumite fructe şi legume au capacitatea de a activa circulaţia sangvină, un factor important în derularea unui act sexual împlinit.

Deşi le eviţi de multe ori tocmai pentru că nu au un miros foarte plăcut după ce el econsumi, ceapa şi usturoiul au un efect benefic asupra sistemului circulator.

Un alt fruct pe care nu ar trebui să îl eviţi este banana, datorită conţinutului de potasiu, ajută la scăderea tensiunii arteriale, îmbunătăţind astfel performanţele tale sexuale cât şi somnul de după.

Alimentele picante, categorie din care fac parte şi ardeii iuţi acţionază asupra tensiunii, a inflamaţiilor prezente în corp , iar dacă îi combini cu alimente bogate în acizi graşi de tipul Omega 3, precum tonul, avocado sau uleiul de măsline, această combinaţie va ajuta la creşterea vitezei sangvine, irigând astfel mult mai bine organele genitale

Un alt aliment pe care ar trebu să îl introduci în dieta ta este oul. Datorită vitaminei B de care se bucură, aceasta ajută la stabilirea unui echilibru hormonal şi reduce stresul din organism.

Află pe clicksanatate.ro ce obiceiuri îţi pot afecta viaţa sexuală!

5 motive să încerci terapia cu nămol

Aşa tratezi răul de mare!

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite