Stiri despre durere

  274 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Ciprian Deaconu, medic stomatolog: 

„Părinţii îi umplu pe copii de antibiotice, în loc să vină la
stomatolog“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ciprian Deaconu, medic stomatolog: „Părinţii îi umplu pe copii de antibiotice, în loc să vină la stomatolog“

  Medicul stomatolog Ciprian Deaconu, din Râmnicu Vâlcea, vorbeşte despre obiceiurile nesănătoase ale românilor, dar şi despre beneficiile tehnologiilor de ultimă generaţie în tratamentele stomatologice şi despre garanţia de zece ani pe care le-o oferă pacienţilor pentru lucrările sale. Oferă inclusiv garanţie pentru lipsa durerii!

 • 4 simptome ale anemiei pe care să nu le ignori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 simptome ale anemiei pe care să nu le ignori

  Dacă te simţi în mod constant obosită şi lipsită de vlagă, e posibil să te confrunţi cu o anemieDacă te simţi în mod constant obosită şi lipsită de vlagă, e posibil să te confrunţi cu o anemie despre care nici măcar să nu ştii o bună perioadă de timp. Află care sunt principalele simptome care te determină să consulţi un medic!

 • Semne care indică o posibilă problemă de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care indică o posibilă problemă de sănătate

  Corpul tău îţi transmite mereu semnale cu privire la posibilele afecţiuni de care suferă. Este important să le recunoşti, să stii când ceva este în neregulă şi să faci verificările necesare. Fie că este vorba despre probleme minore de sănătate sau corpul tău trece prin anumite schimbări, trebuie să iei măsuri din timp.

 • Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi

  Intense şi greu de suportat, durerile de articulaţii pot afecta pe oricine, însă, se manifestă frecvent la vârstnici. Apar, de obicei, la nivelul genunchilor, umerilor şi a coatelor.

 • Cum scăpăm de durere
în hernia de disc? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de durere în hernia de disc? Aflăm la Adevărul Live

  Durerile puternice de spate ne pot ţintui la pat chiar şi două-trei zile. Dar o astfel de imobilizare nu rămâne fără consecinţe: masa musculară se „topeşte“ extrem de rapid şi astfel se intră într-un cerc vicios. Dr. Ovidiu Palea, specialist în terapia durerii, ne învaţă cum să gestionăm corect durerile de spate.

 • „Sunt pacienţi cu spondilită care ajung incapabili să mai ridice capul să vadă cerul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sunt pacienţi cu spondilită care ajung incapabili să mai ridice capul să vadă cerul“

  Circa 3% din populaţia României suferă de una dintre cele peste 200 de forme ale bolilor reumatice. Printre cele mai frecvente se numără spondilita anchilozantă, care dă dureri de spate ce pot fi confundate cu cele de alte cauze. Din păcate, ca şi în multe alte cazuri, ajungem prea târziu la medicul reumatolog care ne poate ajuta.

 • Lucruri pe care nu le ştii despre migrenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri pe care nu le ştii despre migrenă

  Migrena este o afecţiune neurologică, care poate cauza o serie de simptome care sunt caracterizate de intensitatea şi puterea durerii de cap. Potrivit mai multor studii, femeilor sunt mult mai predispuse la migrenă decât bărbaţii.

 • Modificări menstruale care nu trebuie ignorate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificări menstruale care nu trebuie ignorate

  Menstruaţia neregulată este o preocupare comună pentru femeile de toate vârstele. Chiar dacă modificările nu sunt, de obicei, un semn de probleme grave de sănătate, ele pot să semnaleze dezechilibre hormonale, deficienţe nutriţionale sau alte afecţiuni minore care necesită atenţie.

 • Remedii contra arsurilor la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii contra arsurilor la stomac

  Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept. Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept.

 • Cum combatem eficient durerile? Aflaţi trucuri la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum combatem eficient durerile? Aflaţi trucuri la Adevărul Live

  Suntem mari consumatori de medicamente şi de unguente analgezice, arată studiile. Şi totuşi, cât de bine controlăm durerea în tara noastră? Discutăm despre terapia durerii cu conf. dr. Elena Copaciu, medic primar anestezie terapie intensivă, de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

 • Simptomele apendicitei, greu de identificat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptomele apendicitei, greu de identificat

  Apendicita este acea afecţiune despre care ştii că e destul de uşor de identificat datorită simptomelor destul de evidente. Durerea din partea dreaptă a stomacului e cel mai des întâlnit simptom al unei apendicite.