Drama vieții actorului Costin Mărculescu. Durerea imensă pe care a luat-o cu el în mormânt: „A plănuit totul”

0
Publicat:

Moarte neașteptată a actorului Costin Mărculescu în urmă cu aproape 4 ani ani a dat la iveală o durere nemărginită cu care a trăit în ultima perioadă a vieții. Acesta a fost măcinat de faptul că luni de zile nimeni nu îi deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau să-i dea un telefon.

La scurt timp de la moartea sa, o prietenă apropiată a dat cărțile pe față și a povestit exact prin ce frământări trecea actorul.

Costin Mărculescu a murit la doar 50 de ani FOTO Adevărul
Costin Mărculescu a murit la doar 50 de ani FOTO Adevărul

Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva”, relatează click.ro.

De altfel, cu doi ani înainte de a se stinge di viață, Mărculescu pregătise o super-petrecere pentru ziua lui de naștere. Invitase aproximativ 200 de persoane, însă nu au decât 6-7 prieteni. Acest lucru l-a făcut să se prăbușească psihic și mai mult.

 „A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn...”, povestea prietena sa.

Citește articolul complet pe click.ro.

De fiecare dată când avea ocazia, fostul actor povestea despre viaţa spectaculoasă pe care a trăit-o, dar şi despre necazurile pe care le-a avut de înfruntat. A scris şi o carte despre experienţele care i-au marcat existenţa. Unul dintre cele mai grele momente a fost cel în care şi-a pierdut mama. Iată ce scria pe pagina sa de socializare:

„Am avut o viaţă fabuloasă care o veţi citi în cartea mea autobiografică incendiară de 400 de pagini care va apărea în curănd, scrisă de mine cu scriitorul Virgil Elisei " Bombă cu fitil aprins". Pe 22 decembrie 2003 dimineaţa, mama mea, Sanda Mărculescu a murit la Spitalul Municipal din Capitală iar eu, la ora 17.00, aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenţiei mele de Modelling cu 4.500 de cursanţi şi părinţi veniţi din toate judeţele. Nu numai că nu l-am amănat dar l-am şi prezentat şi am şi căntat. Eu nu ştiu câţi au trecut prin aşa ceva", este unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare de fostul actor.

A debutat în televiziune la 14 ani

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” şi „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”.

În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute şi sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A susţinut peste 2.000 de spectacole

A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în ţară şi în străinătate. A jucat împreună cu mai mulţi actori că Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite