Stiri despre avocati

  342 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A trecut peste un hop, dar mai are două!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A trecut peste un hop, dar mai are două!

  Italienii au concluzionat că pastilele pe care Adrian Mutu pretinde că le-a luat inconştient pentru slăbit conţin sibutramină. Totuşi, pentru atacantul în vârstă de 31 de ani, victoria este încă departe. Avocaţii „Briliantului“ trebuie să dovedească faptul că jucătorul a luat pilule aduse de mama sa din ţară şi să elimine noţiunea de „recidivist“ din cazul său.

 • Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi

  Apărătorii celor 17 membri ai clanului Corduneanu au cerut, miercuri, un nou termen de judecare pentru a studia dosarul. Demersul pentru propunerea de arest preventiv s-a amânat pentru vineri la ora 14.00.

 • Un judecător şi patru avocaţi, sub lupa SRI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un judecător şi patru avocaţi, sub lupa SRI

  Procurorii DNA aveau informaţii că 100.000 de euro urmau să ajungă la un judecător pentru ca un interlop să fie eliberat. Au fost ascultate telefoanele avocaţilor Ionel Nechita, Marius Striblea, Sandra Grădinaru, Gabriela Grădinaru, dar şi al judecătoarei Anda Ciocântă. Dosarul s-a terminat cu neînceperea urmăririi penale.

 • Patru avocaţi şi un judecător au fost interceptaţi într-un dosar al DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru avocaţi şi un judecător au fost interceptaţi într-un dosar al DNA

  Patru cunoscuţi avocaţi ieşeni, un judecător, un om de afaceri şi doi membri ai lumii interlope au fost interceptaţi într-un dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi. Timp de câteva luni telefoanele celor opt le-au fost ascultate după ce magistraţii anticorupţie au aflat că un membru al clanului Corduneanu ar putea fi pus în libertate pentru o mare sumă de bani

 • Zăpada a dat peste cap activitatea justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zăpada a dat peste cap activitatea justiţiei

  Instanţele din cadrul Tribunalului Galaţi au fost nevoite să amâne ieri un număr de 28 de procese penale şi civile întrucât părţile, dar şi martorii nu au mai reuşit să ajungă la instanţă din cauza ninsorii abundente.

 • Avocaţii, notarii şi medicii sunt cei mai mari datornici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţii, notarii şi medicii sunt cei mai mari datornici

  Bugetul asigurărilor de sănătate suferă din cauza societăţilor care nu virează contribuţiile. Aceasta este una dintre cauzele pentru care spitalele nu au medicamente şi bolnavii internaţi sunt nevoiţi să vină cu mâncarea de acasă.

 • Baroul avocaţilor din Arad are un nou sediu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baroul avocaţilor din Arad are un nou sediu

  Într-un cadru festiv şi o atmosferă distinsă, baroul avocaţiilor din Arad a inaugurat ieri, noul sediu de pe strada Andreescu din municipiu.

 • Avocaţii bistriţeni se războiesc cu Casa de Asigurări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţii bistriţeni se războiesc cu Casa de Asigurări

  Somaţi să plătească  zeci de mii de lei, mai mulţi avocaţi au apelat la justiţieCasa Asigurărilor de Sănătate a făcut publică, săptămâna trecută, lista datornicilor la sistemul asigurărilor de sănătate, pe care sunt trecuţi mai mulţi avocaţi, medici şi executori judecătoreşti.

Modifică Setările