Stiri despre anca Turcasiu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CRIZANTEMA DE AUR Felicia Filip, Petre Geambaşu, Doina Spătaru şi Anca Ţurcaşiu, vedetele celei de-a 45-a ediţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRIZANTEMA DE AUR Felicia Filip, Petre Geambaşu, Doina Spătaru şi Anca Ţurcaşiu, vedetele celei de-a 45-a ediţii

  Crizantema de Aur, cel mai iubit festival dedicat romanței şi cel mai longeviv eveniment muzical al României, împlineşte în această toamnă 45 de ani. Ediţia aniversară îşi va deschide porţile joi, 25 octombrie, iar pe scena fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești vor urca voci emblematice ale României precum: Dalila Cernătescu, Florin Răducanu, Yanna şi Distinto, dar si Petre Geambaşu Band, din a cărei componenţă fac p

 • Anca Ţurcaşiu, cântăreaţă: „Bărbaţii trăiesc altfel decât noi pe lumea asta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anca Ţurcaşiu, cântăreaţă: „Bărbaţii trăiesc altfel decât noi pe lumea asta“

  Anca Ţurcaşiu face parte din toate exaltările tinereţii noastre şi din confirmarea nobilă a faptului că frumuseţea nu cunoaşte vârstă. Este cântăreaţă, actriţă, mamă, soţie, om discret şi bun la suflet, deopotrivă. Pentru cei cărora pozele nu le sunt de ajuns, pe Anca o puteţi vedea în toamna aceasta pe scena Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian, în „Maria de Buenos Aires“ şi „Rebecca“. Pagini realizate d

 • „Rebecca“ face furori la Operetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Rebecca“ face furori la Operetă

  La reprezentaţiile din weekend, publicul i-a ovaţionat zeci de minute pe protagoniştii musicalului realizat după celebrul roman al scriitoarei Daphne du Maurier. Producţia în două acte, regizată de Attila Béres (Ungaria), se joacă azi şi mâine, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“, având o distribuţie de excepţie.

 • Anca Ţurcaşiu: „Nu sunt cântăreaţă, eu sunt actriţă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anca Ţurcaşiu: „Nu sunt cântăreaţă, eu sunt actriţă!“

  La 15 ani s-a lansat pe scena de la Mamaia, la insistenţele mamei ei. Percepută drept cântăreaţă, Anca Ţurcaşiu este, de fapt, actriţă până în măduva oaselor. Artista de 41 de ani dezvăluie lucruri inedite din viaţa şi cariera ei (peste 25 de ani de la debut), cu o francheţe şi o naturaleţe demne de un Premiu Gopo!

 • Anca Ţurcaşiu: „Cel mai mult mă prinde postura de entertainer“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anca Ţurcaşiu: „Cel mai mult mă prinde postura de entertainer“

  Anca Ţurcaşiu este în plină formă la 40 de ani: îşi doreşte să prezinte o emisiune de divertisment şi să joace într-un Music Hall. Anca Ţurcaşiu se plimbă prin bucătăria apartamentului ei cu o agilitate incredibilă. Afişează o formă fizică de invidiat, şi asta s-a văzut şi din recentul pictorial în care a pozat în costum de baie, la 40 de ani, şi care a strâns mii de accesări pe internet.

Modifică Setările