Concurenți noi la „Te cunosc de undeva!”. Cine mai participă în sezonul următor al competiției

0
Publicat:

Click! a aflat în exclusivitate care sunt noile cupluri care vor participa la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, cel cu numărul 19.

Alina Puscas și Pepe prezintă „Te cunosc de undeva!”. FOTO Antena 1
Alina Puscas și Pepe prezintă „Te cunosc de undeva!”. FOTO Antena 1

Opt cupluri de artişti unul şi unul au spus „Da” invitației de a participa la noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Pe lângă Anca Țurcașiu și Jean Gavril, un cuplu-surpriză, anunțat în exclusivitate zilele trecute, alături de Liviu Varciu și Andrei Ștefănescu și de WRS și Emilian, vor intra în competiție și Romică Țociu, cel mai probabil alături de Vlăduța Lupău, dar și Valentin și Codruța Sanfira, care formează un cuplu și în viața reală.

Juriul și prezentatorii noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Deocamdată nu se știe data lansării noului sezon, dar va fi cât de curând. Ce se știe sigur este prezantatori rămân Alina Pușcaș și Pepe, la masa juriului vor fi din nou Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, iar din culise va realiza interviuri inedite cu participanții Zarug.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!»!(...) Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat Alina Puşcaş, care este în continuare prezentatoarea show-ului cu transformări spectaculoase.

 Citiți în ClicK! articolul integral despre concurenții noi de la „Te cunosc de undeva”!

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite